Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
Szerintem nincsenek... főleg az ide feltett képek alapján, igaz ezek stúdió képek, de többet mutatnak, mint az előzőek...:
http://www.imaging-resource.com/PRODS/GX1/GX1A7.HTM
Még a fine detail részek sem rosszak, bár azért mosogat rendesen. Viszont legalább RAW-ból meg lehet nézni, mit tud... és ISO1600-nál sem kaptam teljesen szívinfarktust tőle (NR1 beállításnál, JPG-t nézve).
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Mercutio_
félisten
válasz Dare2Live #43 üzenetére
Elvileg a G3-ét, de AA-filter, feldolgozó tekintetében gondolom van/lehet eltérés.
MLaca: A megadott ár sima, vagy X-es 14-42-re értendő?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bmollszeptim
aktív tag
Sziasztok.Nagyon szeretem a Pana, Lumix sorozatát Ez is jól sikerült szerintem.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
KTTech
veterán
Hát, nem tudom Te mit látsz nem bemozdultnak, de én egyetlen képnél se látok megfelelő vonalélességet, hanem mindenütt erősen bemozdultnak látszódnak a kontrasztos élek. Még az 1/60-as képeknél is. Szerintem ezekből a képekből semmilyen következtetést nem lehet és nem is szabad levonni. (ps: pixelszinten kell nézni, ha valóban a képminőségre vagy kíváncsi...)
-
werman
tag
Érdekes mert az obiban van stabilizátor, és sok kép 1/60-as körül van, ezek a képek nincsenek bemozdulva és pl a szökőkutas képeknél tuti állványon volt a gép. Mond ki hogy a szar gép csak nem hiszed el és kész Amugy teljes nézeten mintha egy kicsit homályosabb lenne de lehet ilyen jpeg-et nyom ki magából vagy soft-ra volt állitva valami effekt.
Amúgy szerintem klassz masina, erősen gondolkozok egy MILC beszerzésén,vagy pana vagy sony lesz.
-
FEDman
addikt
válasz sebgutkopf #37 üzenetére
Nagyon gyorsan életre kél, fürgén gyorsan tolja ki és be az obit.
Alvó üzemmódban biztos behúzza magát, de mint fentebb látható marha gyorsan újra kitolja magát.
Plusz úgy tudom menüben állítható, hogy megjegyezze a zoom állást is és így ki és bekapcsolás után ugyanoda áll vissza.
-
sebgutkopf
őstag
Még egy kis infó igény:
Bekapcsolt fényképezésre kész állapotban mekkora az X-es obi? Ilyen kép valamiért nincs benne a tesztben, a videókat pedig melóban nem látom.
Valamint mennyi idő míg az obi/gép készen áll az első kép elkészítésére? Alvó/energiatakarékos (nem kikapcsolt) állapotból mennyi idő alatt tér magához? Energiatakarékos módban behúzza magát az obi, vagy készenléti állapotban van, hogy minél gyorsabban újra használni lehessen? -
Tulku
veterán
Persze, igaz...
Csak megjegyzem, lehet ez egy marketing szerves része is:
fórumozzon a sok user, írjanak hideget eleget, aztán, ha piacra kerül, és sokkal jobb, akkor beindulhat az árdat.
tkp a negatív reklám is reklám...
(volt ez így a crysis2 megjelenése előtt is, amikor "elloptak" valami nélkülözhetetlen dolgot a szoftverből...vagymi. Azért késett, azért csepegett mindenkinek a nyála, és közben a fél gamer világ ettől volt hangos) -
arn
félisten
-
nord_
veterán
Amíg nincs végleges, boltban kapható GX1, addig teljesen fölösleges összeveszni a béta-fw képminőségen.
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
Én úgy néztem, hogy LightRoommal (3.5) még jól odatettek a képeknek, tehát gyakorlatilag semmit nem látok belőle, ami érdekelt volna. (első benyomásom a linkelt képnél az volt, hogy ez képzajban köröket fut a 7D körül, de az Exif alapján koppant, hogy ebből a képből ezt nem tudhatom meg)
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Mercutio_
félisten
Néztem miért ilyen kihalt az mFT topic, már látom
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
félisten
Azta. Nem semmi szerkezet. Na majd pár év múlva használtan..
-
arn
félisten
melyik masik gepekben van meg vizszintezo? nagyon vartam mar ezt a ficsort, mert utazaskor baromi hasznos lenne, hogy nem csinalok egy rakat ferde kepet.
itt is van erintokepernyos fokuszpont? az a masik, amit jopofa dolognak tartok... en sose ertettem, hogy miert praktikus a sok fokuszpont, ha hirtelen kell loni. akkor mindig inkabb kozepre allitom, fokusz, es elhuzom a kepet.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Dare2Live
félisten
oO Melyik gép szenzora van benne? G3?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Anulu76
csendes tag
Itt találtam pár fullsize képet:
[link]Ezek alapján nekem egy kicsit erősebbnek tűnik tudásra a váz, mint a lencse, amit elé raktak... De lehet, hogy a v1.1 már jobb lesz
[ Szerkesztve ]
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
Ijk
nagyúr
Ezeket az X-es lencséket és AF sebességet össze kellene vegyíteni a NEX-7-tel, és kész lenne a tökéletes MILC.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
hemaka
nagyúr
Jó gyors az AF úgy látom. Ezt az egyet irigylem belőle
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Tulku
veterán
Ha csak fotó, akkor ez sztem mérföldekkel van a GF1 előtt (kb GH2-vel egyszinten)
Ha videó is számít, akkor várd meg, míg megjelenik, és - amennyiben lejjebb megy a GH2 ára, mert lejjebb megy - akkor vegyél ezért a pénzért azt. (ez videóban jelenthet neki, de a hack-elt GH1-nek is)
Szerintem...
-
Gondwana
addikt
Én az LX3-ban használom is, és most azon tökölök, hogy érdemes-e ezt megvárnom, vagy az árából elég nekem egy GF1 is egy raklap objektívvel.
(Persze, az LX3-at eladnom már nem érdemes, a 0.75x nagylátószögű előtétje nem piacképes)Szerk.: a lassú szinkronnal az a bajom, hogy a gép nem tudja, hogy én most alul akarom-e exponálni a hátteret, vagy pontosra, és ha alu, -1/3-tól -2-ig vajon mennyivel.
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
KTTech
veterán
Na ez az a gép, amit elfogadnék másodgépnek az 5DmkII-m mellé Jó kis X-es obikkal (még jobb lenne, ha fix 4-es fényerejűek lennének...).
-
Gondwana
addikt
Vakuszinkron második redőnyre nincs? (Vagy van, de akkor a lassú szinkron nevű izé meg nincs - aminek amúgy se látok sok értelmét, akkor inkább manuálsian állítok záridőt meg blendét a háttérhez, az előteret meg lője szét a vaku)
-
nord_
veterán
Laca, az lcd-n lévő infók megjelenítését testre lehet szabni? (GF1-ben pl. zavaró, hogy a hisztogram csak akkor jeleníthető meg, ha az összes más infó is kint van... Elég kompaktos fíling, ráadásul marhára zavaró a sok fölösleges piktogram.)
-
MarQs
senior tag
Köszönöm a tesztet!
Végre újra van mit elemezgetni...
Thx!"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
Tulku
veterán
"A Panasonic új, X-jelölésű objektívjeivel elektromos úton (is) lehet élességet állítani és zoomolni."
Miért van az (is) szócska?
Én úgy látom nincs rajta fókusz és zúmgyűrű... -
urdongo
tag
Nem gyenge ez a masina. Ha kicsit olcsóbb lenne megválnék érte az EPL 1-emtől.
-
|AP|
veterán
Már nagyon vártam! És ráadásul szép ezüst tesztpéldány Még mindig úgy van, hogy itthon csak a feketét lehet majd kapni?
-
madgie
titán
Az a hajszálpontos AF betyár egy dolog!
-
MZperX75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest