- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi92
tag
válasz
LamerGyuri #18 üzenetére
Kedves LamerGyuri... gondolom te minden tudás birtokában szüllettél, és már 5 évesen tökéletesen értettél mindenhez, sose kellett semmit se megtanulnod. Eddig több laptopot és gépet is takarítottam ki ismerőseim köréből (egyikből sem maradt ki egy csavart sem, vagy bármely alkatrész visszakötése). Azt hiszem az írásban nem szerepelt hogy vállalok ilyen jellegű munkát. Ez a saját gépem, és nem láttam értelmét mind a 30 csavar vissza szerelését több okból is (egyrészt ha a processzor nem működik kevesebb a munka vele ha újra szét kell szednem, másrészt a gép így sem esik szét). A touchpad visszakötése pedig szándékosan maradt ki, mivel nem használom. Sajnálom ha neked ettől már valaki szakbarbár, hogy tanul. (csak az nem hibázik aki nem csinál semmit)...
Másrészt ha téged zavarnak a halott gépek akkor ne vállald el a javításukat, és a probléma elhárítva. -
Termi92
tag
(#1) pmheros
Venti sebességét nem tudtam mérni (se aida, se speed-fan, se az msi afterburner nem jelezte ki rendesen a sebességét). Hangosabbnak nem lett hangosabb.(#2) gbal65
Üzemidőt nem néztem, de gondolom az negatív irányba változott.(#3) Tigerclaw
A TDP növekedéstől nem féltem, mivel ugyanezzel az alaplappal kapható ugyanez a gép, szintén ezzel a 970-es procival.(#7) sagit
Igen, ugyanaz ez a tervem az SSD résszel.
Amikor én kerestem procit Ebay-en még nem volt fent ez a hírdetés, de a 30k az a szálítással és vám-al együtt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest