- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi92
tag
válasz
LamerGyuri #18 üzenetére
Kedves LamerGyuri... gondolom te minden tudás birtokában szüllettél, és már 5 évesen tökéletesen értettél mindenhez, sose kellett semmit se megtanulnod. Eddig több laptopot és gépet is takarítottam ki ismerőseim köréből (egyikből sem maradt ki egy csavart sem, vagy bármely alkatrész visszakötése). Azt hiszem az írásban nem szerepelt hogy vállalok ilyen jellegű munkát. Ez a saját gépem, és nem láttam értelmét mind a 30 csavar vissza szerelését több okból is (egyrészt ha a processzor nem működik kevesebb a munka vele ha újra szét kell szednem, másrészt a gép így sem esik szét). A touchpad visszakötése pedig szándékosan maradt ki, mivel nem használom. Sajnálom ha neked ettől már valaki szakbarbár, hogy tanul. (csak az nem hibázik aki nem csinál semmit)...
Másrészt ha téged zavarnak a halott gépek akkor ne vállald el a javításukat, és a probléma elhárítva. -
Termi92
tag
(#1) pmheros
Venti sebességét nem tudtam mérni (se aida, se speed-fan, se az msi afterburner nem jelezte ki rendesen a sebességét). Hangosabbnak nem lett hangosabb.(#2) gbal65
Üzemidőt nem néztem, de gondolom az negatív irányba változott.(#3) Tigerclaw
A TDP növekedéstől nem féltem, mivel ugyanezzel az alaplappal kapható ugyanez a gép, szintén ezzel a 970-es procival.(#7) sagit
Igen, ugyanaz ez a tervem az SSD résszel.
Amikor én kerestem procit Ebay-en még nem volt fent ez a hírdetés, de a 30k az a szálítással és vám-al együtt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest