Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Én sem értem a problémád, az Intel Chipsetes alaplapok, max gyorsak voltak, de olyan öregek és elavultak abban a korszakban, mint az öreg országút. Nekem is VIA volt, ha intel lett volna nem lett volna AGP-s VGA-m.
A VIA akkor még nagyon is erős volt, fénykorát élte. Azon felül, hogy a Te általad javasolt Asus alaplap baromi drága volt akkor, a gyorsaságán kívül nem mutatott túl sokat. Ellentétben az Acorp-okkal, amik akkor még nem voltak rosszak, sőt.
Szóval.... Kis túlzással is nagy badarság amit írtál. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ha már firtatod az alaplapot, szerintem egy Acorp 5ALI61 Rev. E (vagy F), esetleg egy GigaByte GA-5AX Rev. 5.x lett volna a legjobb. (bár a mAT-s, M1543C A1 chipsetes GigaByte lapok bődületesen lassúak voltak, az ATX-es M1543C B1 talán már nem rendelkezett ezzel a buggal)
#50 akosf: Dual-channel SD-RAM SS7-ben?
Linket plz! 
-
törölt tag
Aztán mitől olyan szemét ez a VIA alaplap?
Csak azért kérdem, mert én is egy MVP3 chipsetes alaplapot szemeltem ki ( Epox EP-MPV3G5 ) a processzoraim teszteléséhez. Pedig van jó néhány SIS és ALI ( még az igen ritka dual channel-es Aladdin7 ) chipsetes lapom. Valahogy nálam még nem derült ki, hogy szemét lenne, pedig közel 100 különböző processzort teszteltem már benne.
Egyedül a másodlagos cache-sel rendelkező K6-2+/K6-III/K6-III+ processzoroknál fordult elő, hogy módosítani kellett az alaplapi cache beállításait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Linket plz!