Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• agemate

addikt

válasz stevve #12 üzenetére

"Amúgy csak véletlen vagy állásfoglalás, hogy ATI kártya alig szerepel a konfigokban?"

ATi kártyákat megadtam a felbontásos táblázatnál, a konfigos oldalnál meg ugye a gépek felbontástól függnek, tehát amilyen ATi kártya szerepelt a felbontásos táblázatnál, az nyugodtan beilleszthető az adott felbontásos gépbe, ízlés szerint :)

Azért vannak főként nVidia kártyák a konfigokban, mert véleményem szerint egy HD5750 34k, míg a nála hajszálnyit erősebb GTS450 30k-ért beszerezhető és még fizikszet és Cudát is kap mellé az ember, ráadásul ezekben a kis fermikben is bitangnagy tuning potenciál van.
    A másik jellemző páros, az 5850 és az 1GB-os 460, szerintem egyértelműen a GTX-et kell választani, mivel 8-12k-val olcsóbb jelenleg, kb 3-5%-al lassabb (ráadásul DX9/DX10-ben sokszor veri az 5850-et), és ott a fiziksz, Cuda. A PhysX igaz nem nagy dolog, de látványos lehet, feldobhatja a játékot bőven, már amelyik támogatja.
    Tavasszal és nyár elején például csak ATi kártyákat ajánlottunk a topikban, mivel az nVidia le volt maradva, mint a borravaló. Csak azokkal a kazán 470/480-al hülyítették a népet. Amióta megjelent a 460, 450, megváltozott a helyzet. Szerintem.

A többi észrevételedet is olvastam, amelyikkel egyetértek, javítottam :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák