- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Ez nem divat kérdése, hanem a negatív tapasztalatok kifejezése.
ON: én is aggódom, de remélem csak a jó dolgokat tanulják el egymástól.
(#29) fornettisuti: én is kipatasztaltam, hogy ha előre elutalom, (bármennyire is szerettem volna előre letudni a saját kötelezettségem) akkor lassabban kapom meg. Ebben mindkét cég hasonlóan viselkedik. Úgyhogy pár éve már nem utalok előre.
(#32) GreatL: megtartják a jelenlegi brand-eket, úgyhogy nem lesz itt semmilyen ExtremeMag, meg Digitalmag, meg stb.
-
sutyesz96
őstag
Ezek szerint céggel kooperatívak. Magánszemélyeket meg nagyon-nagyon enyhén szólva telibe f*ssák.
Elutaltunk nekik közel 150.000 forintot, és másfél hónapig (!!!) fingunk nem volt, hogy hol a pénzünk, vagy a megrendelt termékünk. Követési számot nem kaptunk, a rendelés visszaigazoló e-mailben feltüntetett számlaszámra elutalt összeget követően 1,5 hónapig nem hallottunk felőlük! Írtam több tucat e-mailt időközben, teljesen feleslegesen. Hívtam őket, 10-ből 8-szor fel sem vették, a maradék 2 alkalommal pedig Nikicica elmondta a betanult robotszöveget, illetve a "szíves türelmét kérjük" monológot.
Ezen kívül máskor garanciáztatással kapcsolatban szintén hetekig húzták a dolgot, erős seggbe rugdosás után voltak hajlandóak mozdulni az ügyben.
-
sixpak
nagyúr
Ugyanez, a kezdetektől fogva rendelek tőlük, soha nem volt semilyen probléma, a narancssárgákkal viszont igen.
Nálam nem is kérdés, hogy mindent az Emag-tól szerzek be, BF-kor vannak igazi akciók, ellentétben a magyar riválissal....Szerk.: azt érdemes megnézni, hogy ki a forgalmazó, ha nem az Emag, akkor lehetnek problémák, csúszás, ilyesmik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalatok már aláírták a megállapodást, melyet pénteken mutatnak be a Gazdasági Versenyhivatalnak engedélyezésre.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest