Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#73495296 #128 üzenetére
Igen, az Emagos garancia hozzájuk szól, de mivel ingyen viszik a hibás terméket, és ingyen hozzák is a csereterméket, így igazából nekem eddig gondom ebből nem volt semmi, sőt, csak előnyöm származott ebből. Szinte minden esetben kapsz egy vadonatúj csereterméket, nekem eddig összesen csak 1 alkalommal lett megjavítva egy videokártya. A többi esetben vagy kaptam egy vadonatúj terméket, vagy visszautalták az árát. Nem problémáztak semmin, nem próbáltak cselezni, nem próbálták rám verni a balhét mint itthon szokás, hogy biztos én tettem tönkre, biztos nem úgy használtam ahogy kell, biztos ez, biztos az, stb.
Edigital esetében ez a gyári garancia mit takar pontosan? Saját költségemen küldhetem ki külföldre a gyártóhoz a hibás terméket? Gyártói garancialevél vagy bármiféle papír nem kell hozzá? Mert az Edigital semmiféle garanciapapírt nem adott még nekem semmihez, tehát se Edigitalos garanciapapírt, se gyártói garanciapapírt, se semmit. Csak egy számlát, azon viszont se a garancia időtartama, se a termék sorozatszáma nem szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalatok már aláírták a megállapodást, melyet pénteken mutatnak be a Gazdasági Versenyhivatalnak engedélyezésre.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest