Hirdetés
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
Új hozzászólás Aktív témák
-
PierNight
aktív tag
jó cuccnak tűnik
-
Quan-Chi
őstag
válasz
madarasz92 #29 üzenetére
ma ez a legmenőbb piaci politika
nagyon sokat gyártani, olcsón adni ... aztán mind1 ha szar is , mert olcsó és veszek még1et
-
Quan-Chi
őstag
válasz
madarasz92 #27 üzenetére
biztosan nem rossz, a sikeressége kulcsa az ára lehet! ha jóval a nagy gyártók ára alatt adja, akkor akár tömeg cikk is lehet! de ha megpróbálja anniyért adni mint a konkurens nagy gyártók, akkor az emberek zöme inkább a jól bevált gyártóknál marad
-
madarasz92
őstag
Jónak tűnik ez az orosz csoda..
-
dudika10
veterán
Az ezeréves samsung fülesem is majdnem ugyan így nézett ki. Akármilyen meglepő annak is fülhallgató formája volt.
Az aláírásod alapján, nyilván neked hiába magyarázom, hogy nagyon sokszor ok nélkül kapják meg a dolgok az "apple koppintás" jelzőt, de ez így van.
Az ember nehezen ismeri el, hogy valamit nem a legjobban csinált, és mivel ugyan azt megkapja más névvel fele áron, ezért meg akarja magyarázni, hogy miért olyan olcsó. Ez valamikor jogos, de azért elég sokszor nem. -
Gergo88
tag
8 gigára nem sok flac fér...
Bár ez sokkal drágább megoldás de én az iPod Classic-ra szavaznék, firmware cserével az is játssza a flacot meg az apet. Viszont el kell ismernem ennyi pénzért ez állati jó üzlet, gratula az oroszoknak. -
Ste
addikt
Csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg ígéretes.
Idehaza vajon mikor lesz belőle valami? -
törölt tag
Tudnak az oroszok, ha akarnak.
Csak azt nem látom, hol van benne a tank. -
Quan-Chi
őstag
ultravékony és pillekönnyű maga a lejátszó... de a hozzá tartozó hátizsákként is hordható 60kilós 10KW-os benzines generátort már nem mutatja a kép
-
dudika10
veterán
Megszokhattad volna már, hogy mindent az apple-ről másolnak. Minden laptopos hírnél elhangzik, hogy hasonlít az apple-re. Persze, hogy hasonlít, mind a kettő laptop.
Nagyon barátságosan néz ki egyébként ez az lejátszó és mindent tud is amit kell neki, de túl olcsó szerintem. Fenntartásaim vannak ezzel a termékkel.
-
Puma K
nagyúr
Kövezzetek meg, de az a füles Apple iPod/iPhone/iTouch-re hasonlít
Nem akarok semmi flame lavinát elindítani, de az jutott róla elsőként eszembe mikor megláttam a fülest. Amúgy nagyon jól néz ki, és elég okos is. Hirtelen azt hittem amúgy hogy csináltak valami jónak igérkező laptopot -
Depression
veterán
Külsőre nem is rossz. De súlya alapján nem bírhatja valami sokáig.
-
Depression
veterán
Külsőre nem is rossz. De súlya alapján nem bírhatja valami sokáig.
-
"húsz grammot" Ez már szép. Az ára is rendben van. Egyedül a hangzás lehet kérdés.
-
tothbe
addikt
jé, az oroszok tudnak kicsiben is alkotni?
De tényleg nagyon ígéretes a cucc. -
nuke7
veterán
wow
ha a hangminőség is jo (flac lejatszas mellett csak nem béna a hangja..
)
20k-ért egy 8GB készülék ami mindent tud szinte nagyon ott van -
Cs_Laci
senior tag
Egész jó áron egész korrekt cucc. Remélem a hagzása nem túl gagyi, akkor elég jó vétel lehet.
Akko üzemideje még persze egy jó kérdés.. Főleg mert nem úgy fest mint ami cserélhető lenne.
-
nesa
veterán
FLAC és APE
vegre nem csak a gagyi MP3 van eroltetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc