Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Ma vettem egy hasonló kütyüt. Akik pl nyaralásra, kirándulásra, hétvégére viszik magukkal a hangszórót, azok szerint melyik a legjobb alternatív felület, amin jól szól a cucc? Gondolok itt ilyenekre, hogy padló, asztallap, szék, stb..

-
mekker
őstag
Nekem van egy ilyenem, csak most eleresztett a ragasztás a tapadórész és a hangszórómembrán között, remélem sikerül megicsinálni valahogy.
Ha valaki rendel, akkor már érdemes kettőn gondolkoznia (ebayen 2-3000Ft/db), mert nem mindennel szól rendesen, de kettőt össze lehet kötni és az úgy már fog. Lehet csak a telefonom nem tudja kihangosítani rendesen, de ha nincs kellően jó akusztikájú tárgy hozzá, akkor nem fog hangosan szólni.
Gitárra, nagy műanyagdobozokra, szekrényoldalakra, hatalmas könyvekre ragasztva nagyon jól szól,, kis felületű dobozokon, tárgyakon eléggé halk számomra.
Hangminőségre tényleg veri a sima hordozható hagyományosakat, de ezt a hordozhatóság rovására teszi, elvégre nem mindenki fog gitárral, vagy nagy műanyagedényekkel rohangászni.Az akksija mocskosul jól bírja, kb fél méteres vezeték, dizájnos, nagyon szépen szól (1-2 csúnya berezonálás azért van néha), a hangerő viszont zene-hangdoboz-telefonfüggő.
Lehet másik eszközzel hangosabban szólna, majd még próbálgatom, csak előbb meg kéne javítani valahogy

-
Yany
addikt
Ezzel kombinálva megoldva a drótnélküli üzem.
-
balu150
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Honnan és melyiket lenne érdemes megrendelni? Lehet valami "minőségbeli" különbség a különböző gyártók, utánzatok között? Most konkrétan erre az x-vibe-ra gondolok: http://elektronika.teszvesz.hu/hordozhato_audiolejatszo/egyeb/x_vibe_hangszoro_barmibol_rock_it_audio_akcio_1742711270.html
Ha van különbség, akkor hogy szűröm ki ebayen, hogy eredeti e?
De érdekelne a többiről is vélemény.
Főként hétvégenként telken lakókocsiban filmnézésre zenehallgatásra használnám.Balu
-
kezdő
senior tag
Egy hét alatt meg is jött Amerikából.
5500 Ft-ot nekem megért.
Néhány műanyag tárgyal egész jól szól.

-
Ati1979
veterán
Nem értem ebben az esetben a trollozást.

Mindenkinek lehet véleménye, főleg ha ész érvekkel támasztja alá...
Ha valakinek nem tetszik a negatív kritita egy termékről akkor legfeljebb nem olvassa... -
Ren Hoek
veterán
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Inkább menj el sörözni a barátokkal, annyira felesleges itt pörögni ezen

Rendben van idézek:
Tudod hiába sorolsz fel sok olyan helyzetet, amikor jól jöhet és hiába mondod hogy nálad is volt már olyan, amikor hasznát vetted volna, ha ez olyan esemény ami évente egyszer fordul elő.
Erre gondoltam konkrétan... te mégis honnan tudod, hogy ezek az események hányszor fordulnak elő? Miért kell belemagyarázni a dolgokat? A többi hsz is kb erre volt felfűzve. Kérlek fogadd el, hogy mi máshogy élünk mint te. Mi is elfogadjuk, és elhisszük, hogy neked nincs erre szükséged. Mi meg igen gyakran használunk mobil hangcuccot, aminek a lényege, hogy minél kisebb és könnyebb legyen. Orion kismagnót pedig nem fogunk cipelészni.
A linkben pedig arra céloztam, hogy ilgen is ehhez hasonló eszközök elég jó hangerővel bírnak. (Nem feltétlen csak a cikkben említett gépre gondolok) Több tulaj is állította, hogy egy mobilhoz képest sokkal jobban szól és nagy előrelépés.
...de szépen kérlek zárjuk le ezt a baromi felesleges és értelmetlen karakter pocsékolást. Menj szépen a cimbikkel sörözni és csak beszélgetni, autóval kirándulni, faházba Orion kismagnóval. Mi meg mobil hangcucc mellett tesszük ugyan ezt. Öröm-öröm bódottá, mindenki elfogadja a másikat

-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Ha a kommentemre hivatkozol, akkor...
a.) vagy linkeld be honnan idézel,
b.) vagy pontosan idézz (idézőjelek használatával),
c.) vagy ne hazudj,...mivel én ilyet sehol nem írtam, legalábbis úgy biztosan nem, ahogyan te azt itt használtad. Nem írtam, hogy ha kirándulni mész, akkor ott lesz konnektor és azt sem én állítottam, hogy a Rock-It úgy szól, mint egy telefon. Ellenkezőleg, ezt épp egy tulaj tette, de be is linkeltem.
Úgyhogy akkor már én is elmondom: a hozzászólásaiddal főképp az a baj, hogy valótlant állítasz - olyasmivel vitatkozol, amit te magad találtál ki / képzeltél be magadnak és azt az én állításomként tálalod.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Mondod, hogy úgy szól mint a telefon.
Megnézem melyik telefon szól úgy, mint ez: [link]
Másrészt linkelsz egy Orion hordozható diszkóblasztert, és kikötöd, hogy kirándulni úgy is kocsival mész, és úgy is van konnektor a közelben. Nem mindenki olyan selyemsegg, hogy kocsival megy mindenhová. Mi rengeteget megyünk ide-oda bringával pl, így esélytelen, hogy egy ilyen nagy dögöt elvigyünk.
Mi egy ehhez hasonlót cipelünk, de ha lenne valami olcsóbb alternatívája, amit nem kell félteni... sokkal jobb lenne.
A hozzászólásaiddal főképp az a bajunk, hogy TE kijelentesz dolgokat, hogy mi mit hogyan csinálunk, és miért hülyeség amit csinálunk. Nem csak úgy működnek a dolgok, ahogy gróf úr elképzeli!
-
sing1ep1ayer
őstag
Minden leírt példánál indokoltam, miért nem jó erre a cikkben szereplő eszköz. Amikor pedig téged kértelek példák felsorolására (még az elején), akkor egyet sem tudtál felhozni, ehelyett megvádoltál azzal, hogy kiforgatom a szavaidat, holott ez hazugság volt. (Egyébként az egyik tulaj azt is leírta, hogy az eszköz nem hangosabb, mint a telefonja kihangosítva, csak picivel tisztábban szól. Hát igen, rendkívül hasznos.
) Ezek után most a vita lezártával visszamászol még letrollozni, holott az egész topikban egyetlen építő hozzászólásod sem volt, egyetlen érvet nem soroltál fel sem az eszköz mellett, sem ellene, egyszerűen csak engem fikázol. Sajnos ezt a választ muszáj volt leírnom. Egyébként is van annyi jogom leírni a véleményem itt, mint neked, másrészt én úgy ítélem meg, hogy mivel veled ellentétben én érveltem is, ezért az itteni kommentjeim mindenképpen hasznosabbak a tieidnél, még akkor is ha sokaknak nem tetszenek és a többség nem ért vele egyet. Egyébként a saját ismerősi körömben is azt mondták a Rock-Itre, hogy "cool, kell nekem egy ilyen". De kérdésemre hozzátették, hogy haszna az nincs, egyszerűen csak cool. Na mindegy. Neked még annyit, hogy inkább te ne válaszolj, ha ez továbbra is csak a minden érvet nélkülöző nyálfröcskölést jelenti nálad. Van már itt elég "trollátó" a topikban rajtad kívül is. De persze értem én; ez is csak egy módszer a virtuális népszerűség kivívására, ha trollt kiáltunk a fórumon. -
persil
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Már ne is haragudj meg, de beírtál ide egy halom hozzászólást arról, hogy aki ilyet vesz, az mekkora műmájer és biztosan csak azért teszi, mert menőzni akar. Persze csak 10 percig, mert ugye megszűnik a coolsági faktor.
Mindeközben 100 másik fórumozó leírt két kazalnyi teljesen hétzköznapi példát és, hogy ez mennyire jópofa kis eszköz. Erre TE letrollozod őket... ?Ember, itt személyeskedsz már a legeleje óta, gyakorlatilag lehülyézel mindenkit, akinek tetszett. Pedig egyszerűen csak fantáziátlan vagy.
Te vagy a troll, nem pedig az, akinek tetszik a cucc. Ha nem lennél az, akkor a legelején annyit írtál volna, hogy "szerintem szarság és nem veszek ilyet". De itt savazol, meg győzködsz mindenkit, a saját vélt igazadról, pusztán azért,mert nem tudod elképzelni, hogy mire lehetne használni. Ami egyébként szerintem nem igaz, csak már nincs benned annyi, hogy leírd, bocs srácok, valóban ötletes felhasználási javaslatokat írtatok.
Ne válaszolj légyszíves.
-
toeki
senior tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
ok. egy év múlva ugyanitt. felirtam a naptáramba.
-
sing1ep1ayer
őstag
Igazad van, befejezem. Akinek van egy kis esze az az eddigiek alapján úgyis meggondolja, tényleg kell-e neki egy ilyen kütyü vagy csak elragadtatta magát, a másik csoportba tartozó pedig inkább csak beszúr egy képet arról, hogy tilos a medvék etetése.

Kíváncsi leszek azért hogy akad-e majd olyan tulaj, aki egy év múlva visszatér ide és akkor elmeséli majd milyen rengeteget használta a cuccot, vagy esetleg pont ellenkezőleg: beismeri hogy jó móka volt és az 5 rongy sem vágta földhöz, de nagy hasznát nem vette. -
Polllen
félisten
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Egy 5k-s vacak tényleg megér ennyi szájkaratét?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sing1ep1ayer
őstag
Mániád ez a trollkodás.

Tudod hiába sorolsz fel sok olyan helyzetet, amikor jól jöhet és hiába mondod hogy nálad is volt már olyan, amikor hasznát vetted volna, ha ez olyan esemény ami évente egyszer fordul elő. Mint korábban mondtam, ennyi erővel millió meg egy olyan vacak van a világon, aminek hasznát vennéd ugyanilyen gyakorisággal, akkor azokból is kellene egyet venned ugyanezen apropóból. Nekem is volt már olyan, hogy tök jó lett volna, ha épp van nálam egy összecsukható pecabot, egy colstok, vagy egy pár térdzokni meg egy szakajtó szárazbab.
Az állításoddal ellentétben én igenis el tudok képzelni ilyen helyzeteket, amiről beszéltek, de zárt térben, ahol van konnektor a korábban említett kis méretű médialejátszó sokkal jobb megoldás, szabadban történő zenélgetéshez pedig nem vagyok benne biztos hogy ez a kütyü elégséges hangerővel bír (lásd egy tulaj hozzászólását eggyel feljebb). Arra is lehet hivatkozni, hogy de hát ezt egyszerűbb elvinni a vikendházba, nyaralóba, mert befér a zsebbe, csak hát azt felejtik el sokan, hogy ezekre a helyekre a többség autóval megy, azzal meg az 1 kilós médialejátszót sem tétel elszállítani. Azt ráadásul nem kell majd folyton töltögetni sem és a hangereje is valószínűleg kielégítő lesz. Ráadásul CD-től kezdve USB-n át mindenről játssza a zenét.
Én csak a felesleges kiadástól (még ha nem is nagy tételről van szó) szeretném megkímélni azokat, akik nem gondolják át, hogy valójában hányszor is használnák évente a Rock-Itet. Ha valaki biztos abban, hogy szüksége van erre (mert elismerem: létezhet ilyen személy), annak váljék egészségére! -
JoolsNOS
veterán
Amúgy nem hangosabb mint pl a telóm alapból, de szebb! és basszusosabb a hang.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Párszor el lehet "sütni", egy darabig ász lehetsz vele, de hamar elszáll a cool-faktor és új "potencianövelő" után kell nézni.
Ez is személyeskedés... és tényleg fantáziátlanság. Mi nyáron számtalanszor kiültünk egy szigetre, raktunk egy kis tüzet és jó zenék mellett sörözgettünk. Először egy 2000 ft-os Tesco 2.1-et hekkeltem meg elemesre, de túl nagy, nehéz és kontakthibás is volt... Aztán haver kapott egy 20 ezer Ft-os JBL hordozható kis hangszórót. Igazán jól szól, és még basszust is produkál. Kb discman méretű... Az a probléma vele, hogy eléggé félteni kell, drága és nem lehet csak úgy bevágni a zsebedbe mint ezt.
Szóval azért mert te el sem tudod képzelni a kreatív felhasználását, mi pl rendszeresen használnánk jóidő eljövetelével, kirándulásokkor, faház mellett, fesztiválon kocsinál stb. Számtalan példa van, ami egyáltalán nem potencianövelő kütyü, meg tádik-tádik cigányzene bömböltetése a bkv-n. Nem csak diszkót vagy cigányzenét lehet hallgatni ám... Mi számtalan jóféle igényes "beszélgetős" zenét összegyűjtöttünk, chillout, ambient, dubstep, dnb, akusztikus zenék,de akár komolyzene vagy zúzós rock is jólesik néha a sör mellé.
Igen is feldobja a hangulatot, ha a kedvenc zenéinket hallgathatjuk. (Amúgy nem hal bele senki, ha ilyenkor nem audiofil minőségben szólal meg, csak a hangulat a lényeg)de hiába soroltunk itt fel egy listányi felhasználási területet, mintha meg se hallanád kb. Ez alapvetően egy olcsó szórakoztató eszköz, és erre is való... nem kell mély értelmet keresni neki.
(#137) toeki: Totál egyetértek!

Szerk: Ja és én tuti nekiállnék kísérletezni, meg tervezgetni valami olyan műanyag alakzatot, amin jól szól... komoly számításokkal és kísérletekkel
Már csak ezért is megérné megvenni, szívesen elszórakoznék vele, mert érdekel a fizikája. 
-
toeki
senior tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
"de nem tudom elképzelni mire kellene ez bárkinek is azon kívül, hogy 2 percig ő legyen a társaság központja."
Vagy olyan helyen élsz ahol ennek a kütyünek tényleg nem tudnád hasznát venni (esetleg a környezetedben csak a buszon hifiző vagy utcán zenét hallgató esélyegyenlőtlenek élnek) , vagy csak simán trollkodsz azzal hogy az idézett mondatoddal megbélyegzed azokat akiknek igenis hasznos lehet.
Apuanyu pénzét sajnos már nem verhetem el, szerencsére a fiamtól sem kell kölcsön kérnem egy 5ezer forintos akármire, és valószinűleg venni sem fogok belőle. Viszont nem vitatom el hogy bárkinek hasznos lehet és ne kelljen már Neked bebizonyitani hogy miért az...
Hozzáteszem elég sok valós élethelyzetet leirtak amikor jól jöhet, velem is történt már olyan amikor hasznát vettem volna. Ha valaki bedobja a kocsiba akkor mindig kéznél van, váratlan helyzetben bármikor elő lehet kapni. -
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Igény az volt rá, csak megoldás nem nagyon.
Általában egy ilyen 2-3.000ft-os telefonos borzasztó minőségű hordozható cuccról ment a zene, de annyira rosszul szóltak, hoyg egy idő után inkább hagytuk a frászba.
JoolsNOS: Ez egy k.va jó ötlet! Nem tudom mennyire számít bele a játékba, mennyit módosít a labda útján, de ha szinte semmit, akkor hatalmas

-
sing1ep1ayer
őstag
Olyan helyre, ahol nincs áram nem is jó az a hordozható lejátszó, felesleges bele elemre költeni. Az szigorúan konnektoros üzemhez jó csak. Ha valóban a puszta közepébe jársz és ott zenélgetnétek, akkor valóban a Rock-It kell neked. Persze ilyenkor is megszólal a kétkedő énem, hogy ha eddig nem volt igényetek ott zenére, akkor most miért lett, illetve ha volt, akkor mégis hogyan oldottátok meg?
-
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
A cool faktort pont leszarom ilyenkor.
Egyszerűen annyi, hogy a hordozható cuccba általában annyi és olyan elem kell, hogy mire egyszer telepakolom, addigra kijött egy ilyen cucc ára. Nameg otthon valóban könnyebb, de amikor a puszta közepébe megyünk, akkor oda kényelmetlen nagyobb cuccot vinni. Pláne, hogy autó nélkül szoktunk menni. Ott minden deka és cm3 számít
-
sing1ep1ayer
őstag
Mondtál három példát valóban (és természetesen nem vagy paraszt azért, mert sörözöl a haverokkal), de én nem érzem úgy, hogy ezekhez egy ilyen eszköz lenne a legmegfelelőbb. Az olyan helyeken, ahol van (legalább a közelben) konnektor valószínűleg sokkal jobban jársz valamilyen kis konnektoros lejátszóval. Azt szintén nem egy nagy áldozat kihurcolni, de valószínűleg hangerőben és hangminőségben a többszörösét nyújtja a Rock-itnek, miközben még mindig bőven hordozható marad, legalábbis ilyen távon semmiképp nem megerőltető a cipelése egy nagyjából fél-egy kilós eszköznek. Ilyen (feltehetően) konnektorral szerelt helyek például az általad említett műhely, a garázs, a terasz és a melléképület is. Az egyetlen, ahol nincs áram az a szalonnasütő hely a kertben, de egy hosszabbítóval oda is kivihető lenne valamilyen kis méretű lejátszó. Persze a cikk tárgyát + telefont + sörösrekeszt könnyebb odarakni, de kérdés, hogy a ropogó tűz, a szél és a beszélgetés mellett egyáltalán hallható lesz-e a zene szabad téren, amit ebből csikarsz ki, másrészt ne felejtsük el, hogy oda kell figyelned arra, hogy állandóan fel legyen töltve. Persze ha majd veszel egy ilyen kütyüt, akkor meglátjuk mennyire lesz használható és mennyire fogod használni. Remélem beválik. A cool faktort nem vitatom én sem, egyszerűen csak tovább gondolkodtam. Annak mindenesetre örülök, hogy legalább érvekkel próbáltál meggyőzni kötekedés helyett.

-
Maxtreme
addikt
Srácok ha valaki tud olyan helyet ahol emberi áron hozzá lehet jutni, jelezze plz
(a RockIt 2.0 is jó lenne szerintem, sok difi nincs
)
A saját oldalán 10k+3500 a posta, (lol) ennyit nem adok ki érte.
Paypal számlám meg sajnos nincs, szal az ebay-es buli alszik. -
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Hihetetlen, mennyire nincs fantáziád, de parancsolj, itt van pár példa:
Amikor hazamegyek vidékre, sokszor a teraszon vagy a duplagarázsban felpattintjuk a ping-pong asztalt, és órákig (néha hajnal 4-5ig) csapjuk, közben sörözünk (tudom, hirtelen türhő paraszt lettem), beszélgetünk, nevetünk stb. Zene nem nagyon van, csak ha kipakolunk minden fost a házból, ahhoz meg tudod, kinek van kedve. Na, pl. ezekre az alkalmakra nagyon jól jönne egy ilyen eszköz, csak feldobom az ablakra, és van egy kis háttérzene.De mondok mást. Amikor pl. hátramegyünk a műhelybe barkácsolni, oda se ártana háttérzaj.
Vagy, amikor kiülünk a teraszra, vagy a melléképületbe pókerezni, ott se lenne baromság.Szóval, összesen 5-10.000ft-ból meg van oldva, hogy minden esetben legyen valami zenénk, ami elég jól szól ahhoz, hogy ne kívánjam a pokolba, de nem nyomja el a társalgást meg minden.
Vagy amikor a kertben szalonnasütés van. Az se egy 10 perces dolog, utána is maradunk általában beszélgetni órákig.
Ez mind olyan szitu, amikor jól jöhet egy ilyen. És igen, egy kis halk háttérzene nagyon fel tudja dobni a hangulatot.
Tessék, kaptál 3 példát, ami elég mindennapos.
Csak úgy mellesleg, itt Pesten is tervezzük, hogy elugrunk valahova bográcsolni egy jót, ott is jól jönne, ha nem kéne egy hifit, meg egy aggregátort is magunk után húzni.Ezek a példák már kielégítőek?

-
nbg
senior tag
Nah, megjott... hat... ez valami kib@s..ott jo cucc!

Olcso-szar hangszorokat kivaltani tokeletes. Femeken abszolut nem szol jol, de uvegen, muanyag feluleteken es butorokon meglepoen korrekt a dolog. Egesz hetvegen ezel fogok jatszani, ugy erzem...

-
Ati1979
veterán
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
"sorolj pár példát, hol és mikor szándékozol használni az eszközt és mi célból?"
Lehetetlent ne kérj tőle.
-
sing1ep1ayer
őstag
Jól van nagyokos! Bravó! A nulla tartalmú kommenteddel engem trollnak nevezni - ehhez pofa kell.

Kezdjük azzal, hogy én nem mondtam, hogy más ne vegyen ilyet, szóval már abban az egy nyomorult legépelt mondatodban is hazudtál. Szíved joga, arra vered el apu, anyu, vagy a család pénzét, amire akarod. De ha már ennyi eszed van, akkor sorolj pár példát, hol és mikor szándékozol használni az eszközt és mi célból? Mert erre túl sok értelmes komment nem érkezett még eddig (azt hiszem egy ilyen volt), inkább csak engem próbáltok feketíteni valós érvek helyett. Konkrét példa hiányában én két dolgot feltételezek:
1.) Csak be akarsz vele vágódni a haveroknál meg a nőknél és ennyi pénzt neked megér a 2 perc hírnév.
2.) Azok közé tartozol, akik a buszon hifiznek.
Persze mint mondtam ez csak feltételezés, nyugodtan cáfold meg! -
toeki
senior tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
pff azért mert neked nem akkor már másnak sem... tipikus troll
-
nbg
senior tag
válasz
menyhartlevi
üzenetére
En is a hir megjelenese utan rendeltem, es ha itthon lettem volna ma delelott ,akkor mar jatszhatnek is vele...

Bar en Amazonrol rendeltem. -
kezdő
senior tag
Tipikusan az "azonnal kell egy ilyen" kategória!

Tény, hogy az "évente jó ha egyszer használod" kategória jeles képviselője (legtöbbeknél), de akkor is jópofa és elérhető áru kütyü. Szeretem az ilyeneket.

-
Maxtreme
addikt
ok, 1 vevőjük már van. Legalább mikor tabletről filmezek/filmezünk, nem kell annak a fos hangját hallgatni

-
JoolsNOS
veterán
Na meg is jött. Poháron, tányéron fémkukán nem szól jól, de tálcán szekrényen meglepően jól. Meg is találtam a mindennapi használatot is. Kádra tapasztva tökéletes masszázshatású zenehallgatás
Illetev borotválkozás a zenélő tükörnél se rossz lehetőség.
Tv-n úgy szól mintha a tv hangja lenne. A söröskorsó mindegy meddig van nem valami jó. Szobaajtó is megfelelő. Arcra tapasztva is működik bár halk. Hirtelen ennyit próbáltam.
Bizonyos anyagoknál a basszus bőven jobb mint az olcsó pchez köthető hangszóróknál. -
Ati1979
veterán
Szerintem azért a boombox mini sem méretben sem hangzásban nem egy kategória ezzel. Persze árban sem.

Aki telefonról hallgat zenét és valami kompakt hordozható valamire van szüksége annak talán jó lehet. Mondjuk diszkóra az sem oké, mert (egy külföldi oldal szerint) magasabb hangerőn eléggé torzít.
-
galocza
aktív tag
hű, megpróbálom diplomatikusan... elolvastad a a cikket, miről szól, hogy működik a kütyü?

tényleg nem bántásiból, de ez az ásványvizes palackot magammal kell vinnem, meg egy zsebben kell lennie a telefonnal dolgok kétségessé teszik...egyébként gratula a logitech-hez, remek választás volt.
-
Jam.
aktív tag
Hasonló dolgot kerestem én is, mármint valóban hordozható mobil eszközt amit a telefonomon lévő zenék hallgatására (is) használhatok. Korábban már volt egy Linx B-Tube nevezetű hangszóróm, amit kemény 1000Ft-ért sikerült megkaparintanom az egyik aukciós portálon, mivel nagyon sokat nyúztam, mindenféle időjárási körülmények között ez 3 év húzott ki nálam. Formáját tekintve nagyon jó kis cucc volt és ráadásul bluetooth-os, ez mindkettő nagyon fontos szempont ha a zsebedben hurcolva szeretnéd hallgatni (nem, nem az utcán zenélek vele, mint a legtöbb "csicska", hanem munkám során hallgatom így a zenét, mert így kevésbé veszélyes mint fülhallgatóval). Szóval miután ez beadta a kulcsot, bementem a helyi MediaMarkt-ba (Ausztriában), majd elkezdtem nézegetni a bluetooth-os hangszórókat, kiszúrtam egy jónak tűnő Logitech Boombox Mini-t, majd rápillantottam az árcédulára...80€, na jól van, gondoltam magamban, ez most itt marad, de azért próba nélkül mégsem akartam ott hagyni. Elkezdtem keresni a telefonommal a bluetooth eszközöket, mondanom sem kell volt, vagy 25-30 találat és persze nevek nélkül, szerencsére azonban az 5. eszköz körül meg is találtam. Onnantól fogva, hogy meghallottam a hangját az árcédulát egyszerűen kitöröltem a fejemből és indultam vele a pénztárhoz.
Gyönyörűen szól és a méretéhez képest tényleg nagyon hangos, a nadrág oldal zsebében még éppen elfér, szóval számomra tökéletes. A cikkben szereplő eszköznek ennek fényében nem sok értelmét látom, hiszen egy ásványvizes üveget is zsebre kéne vágnom hozzá, hogy tudjam hallgatni, illetve mivel vezetékes, ezért a telefonnak is ugyanabban a zsebben kéne lennie. Azt pedig nem hiszem, hogy létezik olyan szituáció, hogy méretéből kifolyólag ezt az eszközt még éppen magammal tudnám vinni, de Logitechet már nem. -
persil
nagyúr
válasz
Dragscorp
üzenetére
Annak a rétegnek nincs ennyi esze a technikai dolgokhoz, fogalma sincs, hogy ezt az eszközt kenyérrel kell-e enni és valószínűleg megrendelni sem tudná.
Én ettől egyáltalán nem félek. Aki eddig nyomta telóról bkv-n a szart, az ezentúl is úgy fogja, akinek meg több esze van, az ezt az eszközt sem erre fogja használni.
-
törölt tag
Szerintem idővel valaki legyárt hozzá egy felfújható "dobozt", amivel direkt nagyon jól fog szólni. Olyasmi, mint a cikkben a strandlabdával, csak külön hozzá hangolva.
-
F e Z o
veterán
Kíváncsi lennék teli, félig üres és üres söröskriglin hogy szól.

-
galocza
aktív tag
válasz
menyhartlevi
üzenetére
hát, ha nem ragaszkodsz pont ehhez, én dx.comon és ebay.comon nézegettem az x-vibe-ot. ár hasonló, ~3200huf.
echte aus china, szóval bármelyik helyről kb 3-4 hét.
van persze hasonló a német ebayen is, de hát ők is ráteszik a hasznukat, szóval drágább.
az ebay mindig lutri, terméktől függően kisebb vagy nagyobb mértékben (ilyesmivel nem szokott gond lenni). én dx-éket ajánlanám, 2 tárgy helyett egyet küldtek, jeleztem, minden további nélkül küldték a másikat. filléres dolog volt, de semmi módom nem lett volna igazolni, hogy a csomagban 1 volt 2 helyett. ok, nekem is fura, hogy örülni kell, hogy elkalapálják a saját hibájukat, de ez van...
ha nincs paypal accod, dx praktikusabb (lehet bankkártyázni). ha már van ebay/paypal hozzáférésed, akkor az. -
wolfman
veterán
A frizbi igen jól szól!

Ezt úgy tudom elképzelni, hogy az utcán eddig mobiltelefonról sistergős zenéiket hallgató fiatalok viszik magukkal, meg egy frizbit, és szól a nóta. Bár a telefont is azért recsegtetik, mert nincs pénzük egy értelmes fejesre.
-
szemtelen
tag
Döbbenet! Kb egy hónapja, egy autógyár látogatáson voltam, ahol egy felső kategóriás luxus kocsi csupasz kasznijából!!! szólt a "personal jesus" de nagyon komoly hangerővel és tisztán!!, azt mondták ez a jövő. Nem lepődök meg ezen a kis kütyün, ki akarják próbálni a lehetőségeket.
-
Dragscorp
csendes tag
Már előre félek, hogy a bkv-n utazó önjelölt mobil DJ-k beszereznek egy ilyen kütyüt és feltapasztják az ablakra. Csak, hogy kint és bent is jól hallható legyen a "kék a szeme....".

-
Lei559
tag
Ha sörös dobozon jó a hangja van akkor bestbuy..

-
L4mie
veterán
szerintem jó cucc, visszagondolva a tavalyi évre legalább 10 alkalmat fel tudok idézni amikor 10x jobban szólt volna a whiskey-s pohárba tett telefonnál.
Nyár előtt be kell szereznem 1-et
-
JoolsNOS
veterán
A 3000 forintos tescos hangszóró szintjét szerintem hozni fogja amit jelenleg a barátnőm állandóan lehurcol a konyhába főzés közben. És akkor állandóan át kell másznom a tápkábelén. Oda tökéletes lesz.
-
Ati1979
veterán

Ja csak én az utóbbi időben, már leginkább olyan dolgok vásárlásban gondolkodom amit tényleg kihasználok. Usb-s pohár melegítő+ társai nem kellenek.
Jópofának jópofa, csak nem szól jól.
Ez pedig nálam nem megbocsátható hiányosság.
Én is ettől tartok.
Szerintem is kifejezetten károsak az ilyen és ehhez hasonló dolgok. Pl. disco a tömegközlekedési járművön.
És sajnos olyan áron van amit ez a fiatal korosztály is meg tud engedni magának.
-
genius5000
tag
nincs egy topik véletlen ezeknek a mini "hangosabban" szóló lejátszók, hangszóróknak egy topikja? érdekelnének még alternativák, milyenek léteznek, mint pl ez a basscube, Mighty Dwarf, v ez a rezgös, stb.
-
tecsu
addikt
Minek ezt meg meghallgatni? A minoseget ne itt keresd.

Ha a video alapjan tetszik, akkor vedd meg, ha nem, nem.
Ugyis nagy valoszinuseggel nehany honap mulva mar nem hasznalja a vasarlo, mint a legtobb targyat, amit a fogyasztoi tarsadalom manipulacioja ranktukmal.
Az meg, hogy 4 vagy 5 ezerert veszed es ezt vagy egy masik hasonlo markat, mar teljesen mindegy. -
dugesz77
őstag
Én simán el tudom képzelni a notebook mellé. Soknak rettentően buta,idegesítő hangja van. Lehetne fejleszteni pl. direkt notebookos verziót is belőle. Usb-s tápellátás+ rácuppantani a kijelzőre hátulról és csókolom.
-
sing1ep1ayer
őstag
Ezt nem állítottam. A valóság - amire én is próbáltam rávilágítani - az, amit Ati1979 leírt, azaz hogy az említett tevékenység apropóján nagyjából "az egy évbe 2* se használod kategóriába tartozik" az eszköz. Persze ettől még megveheted, de szerintem a vásárlók többségénél tipikusan csak az otthoni szemétkupacot növeli ez a kütyü, hasonlóan a tortaállványhoz, elektromos késhez, vagy egy ördöglakathoz. Párszor el lehet "sütni", egy darabig ász lehetsz vele, de hamar elszáll a cool-faktor és új "potencianövelő" után kell nézni.

Mindenesetre őszintén, tiszta szívből kívánom, hogy amennyiben megveszed, vagy már rendelkezel ilyennel, akkor többször vedd hasznát az életben, mint én azt feltételezem. -
galocza
aktív tag
ha ez lenne az egyetlen kacat a lakásban amiért (legalább) ennyit fizettem és évente 2x használom, nem lennék elégedetlen ember 8).
ez meg legalább jópofa.
egy dologtól tartok, hogy az ifjúság felfedezi magának, s ahol csak a szokol rádiónak használt, kézben lóbált mobiltelefont kellett élvezni, most majd ezt lehet - hangosabban. de kis szerencsével megmarad geek játékszernek. -
bebe159
aktív tag
Ennek pont az az értelme, hogy olyan mint egy hordozható hangszóró, de kisebb
Most akkor a kis hangszórók is értelmetlenek? -
Ati1979
veterán
Ok, végül is lehet találni, olyan felhasználási területet (ha nehezen is) ahová jó lehet.
Ettől függetlenül szerintem az egy évbe 2* se használod kategóriába tartozik ez az eszköz.
Ez az én véleményem, de elképzelhető, hogy más tudná használni valamire.Én személy szerint 10 forintot sem adnák érte. Csak egyel több lom.
-
Entryy
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Igazad van. A csoportos emberi tevékenység és a közös zenehallgatás szöges ellentétek, nem volt még ilyenre példa a világtörténelemben.

-
galocza
aktív tag
közben keresgéltem dx-en és ebayen, baráti pénzért megvehető a csájníz nokof x-vibe.
ebből van újabb verzió (v3.0 8), a fekete+vörös nagyon dögös (ami jó), plusz korongokkal (ami jó), sorba köthető több db (ami poén), 2x annyiba kerül (ami rossz), és belső, tölthető akkuja van. ez utóbbi lehet jó s rossz: ha könnyen cserélhető standard cucc, pl beleraktak egy-két ipari aaa akkut, akár lehet előny is, de a magam részéről jobban szimpatizálok az aaa akkukkal, amivel a régi megy (eneloop rulz) - akkor viszont hurcolhatok vagy +töltőt, vagy töltésre alkalmas eszközt (pl netbookot). -
galocza
aktív tag
én is rengeteg felhasználási módot tudnék... szállodai szoba, hegyi buli, kemping, nyaralás, munka laborban, műhelyben, utcai szónoklás stb...
csak ezeket én nem csinálom.
mindez ellenére nekem KELL egy ilyen kütyü! -
duke
aktív tag
Ez egy jopofa jatek, de felesleges az ertelmes felhasznalasat keresni, folleg zene hallgatas szempontjabol. Talan csak egy fizika tanarnak lenne hasznos, biztos tudna vele par erdekes fizikai kiserletet bemutatni.
Peldaul erdekes volna, egy epulet (egy nagy iskola) futes vagy vizvezetek halozatara ratenni, hogy vajon hogyan, es meddig terjednenek a hangok.Jut eszembe, a bortonokben, allitolag a csovek segitsegevel kommunikalnak egymassal a rabok, nekik valoszinuleg tenyleg hasznos eszkoz lenne a mindennapokban.

-
Ed3r_X_
nagyúr
Ahh de poén
Elméletileg mindenen működik? Tök jó
Heti Szemlébe mehet 
-
nemdan
senior tag
Vajon hogy szólna a seggemre tapasztva?!

-
Ati1979
veterán
Nem értem mi értelme ennek...
Azon kívül, hogy pár percig el lehet vele ökörködni.
-
bebe159
aktív tag
Hát ez rohadt jó

Am kell mellé egy jackes bt headset, külföldről olcsón, és máris bluetoothos

-
F e Z o
veterán
Hát ez qrva jó, ilyet be kell szereznem egyet.

-
sing1ep1ayer
őstag
Szerintem ne személyeskedj. Egyrészt én sem mondtam rólad véleményt (pedig megérdemelnél pár keresetlen szót és ütést), másrészt tiltja a szabályzat.

Tudod én a természetbe nem diszkózni járok, de ezt úgy látom te nem értheted. A barátaimmal pedig beszélgetek, ahelyett hogy együtt innánk zenére, de neked felteszem ez is életidegen dolog.
A kütyüvel az a baj, hogy itt egy kivételével mindenki olyan példákat hoz fel, ami teljesen eseti. Egy ilyen eszközt ezért megvenni marhaság. Ennyi erővel vegyél mellé akkus zsebprojektort is, hátha az erdő közepén épp rátok tör a mozizhatnék, de nincs se áram, se tévé a közelben, esetleg a konferencián nincs kivetítő a fontos prezentációhoz... satöbbi. Mindig vigyél hozzá egy összetekerhető vásznat is, hátha nem lesz nagy kiterjedésű függőleges felület sem a közelben. Ne feledd magadnál hordani a teljes zenei és filmgyűjteményed sem, mert ki tudja mihez támad épp kedvetek.
Mondom: ha abból indulok ki, hogy "jajj de sok helyre jó lehet" és nem pedig konkrét céllal veszem az eszközt, akkor vécékefétől kezdve a rambókésen át a szárnyasbetétig minden vackot megvehetnék és folyton magammal hordhatnám, mert hátha majd jó lesz egyszer. Ez az amit te és a hozzád hasonlók nem fognak fel. Én nem akarok lebeszélni senkit a vásárlásról, mert egy ideig biztos jó móka lesz az eszköz, aztán meg felteszed a polcra és évek múlva egy esetleges költözéskor találod majd meg 3 centi vastag porréteg alatt. -
fojuzer
aktív tag
Nos tisztelettel ez valoban nem koncert halgatására vankitalálva,Ki kell probálni másra is vélemény aztán,ára OK. 1 vételt ennyiért ,probát meg ér!

-
SentryGun
aktív tag
Hát ez k*rva nagy!
A strandlabda tetszett a legjobban, ráadásul helytakarékos is. -
tajcsi
őstag
Ez a beszaras kategoria
kell egy ilyen, nagyszeru dolog 
-
Entryy
aktív tag
válasz
benedekco
üzenetére
Esélytelen, neki egy baráti sörözés is gettó feeling. Ő az urbanizáció áldozata és nem tudja, hogy vannak olyan helyek, alkalmak ahol nincs szabad hozzáférésű elektromos hálózat. Mint korábban említették neve elárul mindent.
Decemberben indokolatlanul ráakadtam egyre itt a hardveraprón. 5forint volt és ha jól emlékszem újként volt hirdetve. Annyit mondjuk szerintem megér.
-
elefant
őstag
válasz
menyhartlevi
üzenetére
"gyedül attól lehet tartani egy kicsit, hogy a ragacs ereje idővel gyengül, de talán erre is kitalálnak majd valamit. Mindenesetre a dobozba az USB kábelen kívül pakoltak még kettő darab tartalék tapadókorongot. "
-
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Elmész valahova a természetbe(bandázva), ahol tűz is van és épp rád jön a hoppáré. Ilyenkor előkotrod ezt és az épp legközelebbi üres pillepalackra/sörös dobozra rátolod és ott a tudás. Majd a buli végén összecuccolod és kész is.
Kb... de vidéki háznál, vagy akárhol ahol nincs 230 de igény van valami háttér zajra.Ettől függetlenül nekem ez így túlárazott, nem is vennék ilyet. De azért látom a felhasználható területeket.
-
menyhartlevi
aktív tag
Adtak hozzá több ilyen tapadóizét?
Köszi!
Egyébként nagyon tetszik!
Lehet rendelek egyet ebay-ról. -
JoolsNOS
veterán
válasz
genius5000
üzenetére
Én ennél 1 fonttal olcsóbban rendeltem 20 perce de már az el is fogyott. Ez is "csak" 5000 a szar forint miatt.
-
xcel2000
aktív tag
Öcsém azt adom

Kiváncsi lennék a minőségre és hogy tényleg meg éri e az árát
Ki mit ajánl honnan rendeljem?!
-
Matthu
aktív tag
Kell, veszek. Ennyi.
-
BatchMan
senior tag
Gyártó szerint 10+ óra üzemidő. Teszten nem mértétek?
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
genius5000
üzenetére
Igen, nézegettem ezt is anno, de a Dwarf jobban meggyőzött. A BassCube 3W RMS-nek van írva, a Dwarf 5W-nak (hát ki tudja, de ez is szépen szól), van sima jack input telefonhoz vagy bármihez.
Ami a Dwarfról hiányzik, az a klasszikus hangszóró, hogy tudjon magasakat is adni, a BassCube viszont ahogy nézem nem vibra speaker, így mélyekben gyanítom alulmaradna.
Kinek melyik tetszik jobban.

-
Polllen
félisten
Jó pofa eszköz, nagyon-nagyon ritkán még talán hasznát is venném.
-
Whysperer
addikt
Szerintetek ,ha a bukósisakomra raknám rá akkor is működne?
-
kromatika
veterán
érdekes egy darab,az már biztos.
-
TTTotya
senior tag
Nagy ötlet sztem is....
Simán kihasználható. -
Hát ez kész

Én rányomnám egy akusztikus gitárra, mi lesz belőle...
Órákig eljátszanék vele az biztos.
-
csibe1
addikt
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
"Szabad téren pedig inkább beszélgetünk, nem pedig csoportosan hallgatjuk a zenét - ez maximum a gettóban volt divat a 80-as években, ma már nem dívik"
Még mindig divat bizonyos népcsoportok körében.

-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
konigjanos
üzenetére
Ajánlom mindenki figyelmébe a "Mighty Dwarf" nevű csodát, akár "noname kínai" verzióban is (mivel a Dwarf egy felcímkézett noname kínai).
Hogy miért? Jóval szebben szól, van hallható basszusa (nem, ne mélyládát várjatok, viszont az nem egy frizbin adja ki amit tud, hanem ha egy zárt fadobozra - pl. szekrény - teszed), dekoratív.
Sőt, az alap változaton kívül (beépített akksis, valóban megy 3-4 órát közel max hangerőn, ahol még érdemes hallgatni és nem torzít, van microSD) van akár tápról küldhető combosabb kivitel is, de vibra + normál hangszórós bluetooth-os változat is.Sajnos drágább is mint ez, nehezebb is (van benne anyag), de jobb is szvsz.
És ha már példáknál tartunk: körbebringáztuk a Balatont tavaly, szállásról-szállásra mentünk, esténként jó szolgálatot tett háttérzene szolgáltatásra.

-
konigjanos
senior tag
-
genius5000
tag
válasz
konigjanos
üzenetére
hopp tényleg hülye vok nem tudok már számolni se...

Sorry
Azt nem tudom ez a kinai megfelelője mennyire lehet hasonló minőségű, és átlagba mennyivel szól hangosabban és jobban, mintha csak a telefon hangszórója menne.. :/
-
bandy13
aktív tag
válasz
konigjanos
üzenetére
Ez hogy tapad meg az üveg falán ?
-
konigjanos
senior tag
válasz
genius5000
üzenetére
postával 5500...
-
genius5000
tag
válasz
konigjanos
üzenetére
Igen, ezt megtaláltam én is, de add hozzá, hogy még 9 USD mire kiküldi.. :/
-
burriebonz
tag
Mondjuk olyan nagyon nem ujdonság ez, én kb.6-7 éve láttam már hasonlót. Egyébként szerintem sem hülyeség ez, aki meg minőségre vágyik az nyilván nem ilyesmiben gondolkozik.
-
konigjanos
senior tag
válasz
genius5000
üzenetére
5.500 a mostani horror dollár árfolyamon: http://www.ebay.com/itm/Rock-it-3-0-Rockit-Rock-Portable-Vibration-Speaker-3-5m-Jack-Rechargeable-Blk-/310612693541?_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D163%26meid%3D6352865844687972518%26pid%3D100005%26prg%3D1088%26rk%3D4%26sd%3D181084373849%26
Viszont kínai utánérzésben 3300 Ft
http://www.ebay.com/itm/Music-Everywhere-Protable-Vibration-Speaker-System-X-Sticker-Rock-it-White-/200742363548?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2ebd2d619c -
tecsu
addikt
Ezt nagyban tudnam elkepzelni. Mondjuk egy iskola udvaran, ahol szolnak az ablakok, vagy egy vasutallomas teteje, oldalfala.
Nameg ahol fizikailag nem tudnak elhelyezni "nagyobb" mmeretu hangszorot, pl. mobiltelefon, laptop ahol a kepernyo vagy a burkolat szolhat.
De kirandulasra pont nem azert megyek, hogy zenet hallgassak.

-
_Oscar
tag
Tényleg tök jól működik a dolog. Rárakták a flakonra a cuccot és megszólaltak a Videotonok az asztalom mellett.

-
sing1ep1ayer
őstag
Na, ez már valami!
Pontosan ilyen példára gondoltam.
Ebben az esetben tényleg hasznos kis játékszer.@ (#30) nbg
Ez azért nem mindennapi eset, de valóban hasznát vetted volna egy ilyen eszköznek, viszont ehhez mindig mindenhová magaddal kell vinned - akkor is ha szökőévenként egyszer fordul elő ilyesmi - és mindig figyelned kell rá, hogy fel legyen töltve. Ennyi erővel akár az is hasznos lehet, ha van nálad egy távirányító LG tévékhez, vagy egy kilincs, mert nagyjából ekkora eséllyel azokra is szükséged lehet egy adott helyzetben és ha már így gondolkodunk, akkor két bőröndnyi vackot hurcolhatnánk magunkkal mindenhová. Elefant példája sokkal jobb szerintem. -
genius5000
tag
Hát sajnos ebayen én nem találtam meg 3-4000 ért, annyiért még én is elcsábulnék... 6300 ért találtam meg
-
nbg
senior tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Egy pelda:
Par honapja off-site meetingen nem volt kihangosito a teremben, es egy sima mobilt kellett tizenpar embernek korbeulnie, hogy hallani lehessen valamit abbol, amit az eloado telefonon keresztul hablatyol.
Ha lett volna nalam ilyen, (vagy barmilyen mas, kulso hangkelto), akkor nem kellet volna szenvedni. Es pont boven elfer a laptoptaskaban, kulso hangszorok pedig nem feltetlenul mindig... -
elefant
őstag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
hát egy haverom azért vett ilyeet, mert elege lett abból, hogy miközben kártyázunk a teraszán ki kell hurcibálnia a hangfalakat (mindig szól valami zene halkan). fog egy műanyag szennyestartót, rápakolja és kész is, egy notebooknál vagy tabletnél sokkal-sokkal jobban szól.
-
hmmm, érdekes. az ötlet remek, zenehallgatásra ugyan jelen formájában csak a sokadik pálinka után alkalmas, de nyilván idővel csiszolni fognak rajta - kíváncsi leszek 3-4 év múlva mire lesz képes egy ilyen.
-
persil
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Szerintem hagyjuk az egészet, csak kiforgatod a szavaimat(meg az egész helyzetet), nem hiszem, hogy magadtól ne szorult volna beléd ennyi kreativitás, gondolom te is felnőtt ember vagy.
Neked nem tetszik, és ezzel lezárhatjuk

-
nbg
senior tag
Tudtok valami egyszeru kutyut ajanlani, amit erre ra lehet dugni, es a zenet mondjuk telefonrol szedi BT-on keresztul?
(Nem, a laptop nem jo megfejtes, valami egyszeru, kicsi, hordozhato dolog erdekelne...
) -
sing1ep1ayer
őstag
Nem megyek mindenhová egyedül, de ha beülünk valahová ott vagy eleve van zene, vagy ha nincs, akkor baromira zavarna másokat, amennyiben mi nekiállnánk hangosan hallgatni azt. Szabad téren pedig inkább beszélgetünk, nem pedig csoportosan hallgatjuk a zenét - ez maximum a gettóban volt divat a 80-as években, ma már nem dívik. Az egyetlen hely, ahol valami kis haszna lehet az egy jó hosszú (több napos) kirándulás, de oda vihet az ember annyi minden mást is ezen kívül, mert oké hogy maga az eszköz picike, de ha locsolókannát vagy pergődobot kell mellé cipelni, akkor már van jobb alternatíva is. De mondom: sorolj konkrét példákat, akár a saját életedből, ahol nagyon jól jött volna, ha van nálad egy ilyen kütyü.
-
bandy13
aktív tag
Nagyon poén

-
MZperX75
addikt
Falat kenyér....

Nagyon Sz*r.(még a fresbe szólt a legjobban ,de adnak hozzá ezt a kis hengert azzal együtt már nem jó a nélkül nem lenne olyan rossz)
-
raper
senior tag
Vicces dolog.
A gyerekek biztos olyan helyeket is találnának neki, amiről azt sem tudnám, hogy van a lakásban. Aztán meg feladatúl szabnák, hogy keressem meg. 
-
persil
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
És te mindenhova csak egyedül mész? Az nem létezik, hogy 3-4en leültök valahova, ahol pont nincs zenegép, magnó, rádió stb... a mobilodnál meg valszeg akkor is jobban szól, ha felragasztod egy táblára magatok mellett.
Azért, mert szerinted nem hasznos, még lehet az, nem? Én sem fogok rohanni a boltba hidd el, de látom benne az ötletességet.
-
zotyesz66
őstag
Ezt már a Vogonok feltalálták egyszer, nem?
Csak egy kicsit nagyobban -
Spancho
senior tag
A frizbivel (vagy nem tudom mi az) még basszus is volt

Egész jópofa cucc ,de sok értelme nincs. -
persil
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Pedig baromi egyszerű. Ott van a zsebedben egy 6 centis kis franc, amit bárhol elővéve a mobilodnál jobb minőségben tudsz zenét hallgatni. Kérdés?
Szerintem ötletes és ezer +1 helyzetet lehet találni, amikor jól jöhet. -
HUNNIA1920
őstag
OrigAudio Rock-it 4.0: FM rádió, BT, Wi-Fi.

-
sing1ep1ayer
őstag
Jópofa kütyü, de nem tudom elképzelni mire kellene ez bárkinek is azon kívül, hogy 2 percig ő legyen a társaság központja.
-
villamos
őstag
A palackkal volt szerintem a legjobb a hangja...
-
nbg
senior tag
Ha BT-s lenne, siman vennem. Igy azert meg filozok rajta egy picit...

-
BoC1ka
senior tag
3-4 ezer forintért nagyon baba
házibuliba eltudom képzelni mikor mindenki rottyon van aztán adogatják körbe...valószínűleg ebayről olcsóbb mint 9990, valamint megfognak jelenni kínai társai még kedvezőbb áron -
DonToni
aktív tag
Én azért rátenném egy CRT monitorra, hogy abból milyen hangokat csalna ki... ?!

(már lelki szemeim előtt látom hogy egyes felhasználók "magukon" fogják kipróbálni....
) -
bigmasterg
addikt
Jópofa,
fél óráig eljátszanék vele, de zenehallgatásra tuti nem használnám.
-
shaddam
aktív tag
Pár kommentelő fejének jó akusztikája lehet

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Arc Raiders
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Apple Watch
- Synology NAS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Ezek után most a vita lezártával visszamászol még letrollozni, holott az egész topikban egyetlen építő hozzászólásod sem volt, egyetlen érvet nem soroltál fel sem az eszköz mellett, sem ellene, egyszerűen csak engem fikázol. Sajnos ezt a választ muszáj volt leírnom. Egyébként is van annyi jogom leírni a véleményem itt, mint neked, másrészt én úgy ítélem meg, hogy mivel veled ellentétben én érveltem is, ezért az itteni kommentjeim mindenképpen hasznosabbak a tieidnél, még akkor is ha sokaknak nem tetszenek és a többség nem ért vele egyet. Egyébként a saját ismerősi körömben is azt mondták a Rock-Itre, hogy "cool, kell nekem egy ilyen". De kérdésemre hozzátették, hogy haszna az nincs, egyszerűen csak cool. Na mindegy. Neked még annyit, hogy inkább te ne válaszolj, ha ez továbbra is csak a minden érvet nélkülöző nyálfröcskölést jelenti nálad. Van már itt elég "trollátó" a topikban rajtad kívül is. De persze értem én; ez is csak egy módszer a virtuális népszerűség kivívására, ha trollt kiáltunk a fórumon.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Igen is feldobja a hangulatot, ha a kedvenc zenéinket hallgathatjuk. (Amúgy nem hal bele senki, ha ilyenkor nem audiofil minőségben szólal meg, csak a hangulat a lényeg)