- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MésziGab
tag
Sziasztok
OBS-nél gameplay rögzítésnél mit ajánlatok bitráta és a puffer beállításnak?
Quick sync kódolást használok!
(i7-4790,Gtx 1060 3GB,8GB DDR3)Érdemes 60 fps felett rögzíteni?
Vsync használatról tippek?Délutáni próba videón,kicsit furcsa a mozgás a videón,pedig játékon belül tökéletes!
https://youtu.be/FUAWZ2o23Ag
-
sz.atesz89
tag
Helló! Lenne 1 kérdésen múlt vasárnap 14-én vettem fel egy videót, nem tettem fel twitch-re hanem a gépen tároltam a felvételt, az előfordulhat hogy a open broadcaster egy idő után autómatán törli a fájlokat? Nincs meg ez a videó fájl.
-
Szerintem 720p-re állítva a játék felbontását keletkezik akkora teljesítménytöbblet, hogy a gép bírja a prociból való kódolást.
-
huskydog17
addikt
Igen, ez igaz, de sajnos az ingyenesek közül nincs normális VCE implementáció, akkora a szakadék minőség terén az Action és az összes ingyenes között, hogy én az OBS-t még ingyen sem merem ajánlani. Egyébként az OBS még 30 fps mellett is kaka minőségben vesz fel VCE módban. Ezen felül az OBS-sel más gigantikus problémák is vannak (pl.: förtelmes és átláthatatlan GUI), nem csak a trehány VCE implementáció.
Az Action! egyszerűen olyan nagy mértékben leköröz minden ingyenes megoldást, hogy szerintem érdemes megfontolni a 25 eurós lifetime licenc megvételét, de azért van az ingyenes, 30 napos próbaidőszak, hogy ezt mindenki eldönthesse.
Na persze, ha szimplán CPU módban, vagyis VCE nélkül akar felvenni az ember, akkor elvileg jó az OBS és talán a többi ingyenes is.
Amúgy az abszolút nem gond, ha egy 60 fps felvétel készítése közben a játék leesik 48-50 fps-re, ez alig vehető észre, de ha sűrűn 20-30 környékére esik le, na ott már tényleg nincs értelme 60-nal felvenni.
-
Tamás88
őstag
válasz
huskydog17 #14 üzenetére
Csakhogy a Mirillis Action! nem ingyenes. Én VCE-ként használom, és elég jól felveszi, csak akkor van gond, ha 60fps-re van beállítva a felvevő,a játék meg alatta van. De ezt 30 fps beállításával ki lehet küszöbölni. A másik meg ha nem rögzít (hibát dob), akkor a beállításokban dx11-ről dx9-re kell beállítani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #14 üzenetére
Na még egy plusz infó köszi.
-
huskydog17
addikt
Az OBS VCE módját inkább kerülni kell, ez az iskolapéldája annak, hogy hogyan NEM szabad használni a VCE motort, ez a legrosszabb VCE implementáció, amit eddig láttam. Hardveres gyorsítás terén a Mirillis Action! a legjobb, legalábbis VCE fronton egész biztos. Tapasztalatból mondom.
-
7
addikt
Én használtam már OBS-t Twitch streamre, YouTube streamre, illetve mostanában is szoktam felvenni videókat. Twitchnél a fő bajom az volt, hogy rendszeresen bufferelgetett. Valahol olvastam, hogy a nem-prémium streamereknél van egy maximális sávszél, amit támogatnak, de nem tudom előkaparni, hogy pontosan mennyi is az.
Ha gondolod, keress meg privátban, tudunk csevegni róla.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A monitor alapból 1920x1200, de most OBS-nél pl állítgatom, hogy max 720p/30FPS-t toljon. Ebből akarom a legjobbat kihozni.
Találtam egy leírást, meglátjuk mit hozok ki a rendszerből ez alapján.
-
No de milyen az interneted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPad topik
- Microsoft Excel topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged