Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégtörő
aktív tag
Shaman szimpatikusabb ahhoz adnak ventit meg vrm és memória hűtést
-
Silentfrog
veterán
Biztos vagyok abban,hogy az ára miatt fog "elcsuszni "ez a hűtő.
Ha emberi áron adnák biztos vennék egyet. -
Tomcat
őstag
Én is azt böngészem hogy vajon miért maradt ki az 5870/5850 a felsorolásból. Lehet hogy a chip körüli furatokkal nem kompatibilis, mert a hődisszipációja hasonló mint a 6970/6950 kártyáknak. Legalábbis kézrátétellel kb. hasonlóan melegnek érzem mindkettőt (meg a forróságot amit kiontanak magukból a gyári referenciahűtők.)
-
banhammer
veterán
válasz
yakuza.tora #22 üzenetére
Nem semmi.
-
yakuza.tora
addikt
válasz
banhammer #20 üzenetére
Olyat már én is elkövettem egyszer!
(#17) szab.tam: Jobbulást!
-
banhammer
veterán
válasz
yakuza.tora #8 üzenetére
Gyakorlatilag az összes szabad slotot elfoglalja a hűtés.
-
törölt tag
Szép darab, kíváncsi lennék mennyire tekeri a pcb-t, álló házban
-
imibogyo
veterán
5870 támogatás meg nuku...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
yakuza.tora #15 üzenetére
ok.
csak ahhoz túl reggel van, és túl influenzás, (vagy mifene) vagyok, hogy a fesszabályzótól eljussak agyban odáig, hogy az a fet....
és még a pizzám sem hozták. (nemhogy főzni, hanem még a fagyasztóból kivenni kész kaját sincs erőm, kedvem...)
-
Recon666
Közösségépítő
Majdnem Alpenföhn peter, itthon nem igen fogják forgalmazni sajnos.
-
yakuza.tora
addikt
"a fesszazbályzó dolgot nem értem. "
Nekem az nem tetszik ezekben a megoldásokban, hogy a gpu-ra tervezik a böszmébbnél böszmébb hűtőket, de a fesszabra meg rátesznek egy vicces alubordát. Igazán megerőltethetnék magukat és kihozhatnának hozzá egy hőcsöves fesszab hűtőt. Ha már hőfokok, tuning és halkság terén akarnak nyomulni a cuccal. Persze, lehet, hogy ez csak az én hülyeségem...
(#13) LLam: Hát igen, kb erről beszélek, bár a ramra még lehet venni fillérekért bordát...
(#14) Csorbi: Ne bassz! A Király él?!
-
Csorbi
addikt
Ez nem is annyira kopizás, mint Te azt gondolod, korábban leveleztem egy Elvis nevű fazonnal a DeepCool-nál, és ő írta a következőket:
We don't have distributor in Hungary yet, but we do OEM for a German company, pls refer to the following link:
http://www.alpenfoehn.de/index.php?option=com_content&view=article&id=138:brocken&catid=53:kuehler&Itemid=92Magyarán ők gyártják az Alpenföhn-nek a hűtőket.
-
LLam
senior tag
ez mekkora szar! csak gpu-t hűt? gratulálok! a vrm meg a memória nem melegszik annak nem kell a hűtés! áááááááááá nem!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
yakuza.tora #8 üzenetére
aha. na jó....
a fesszazbályzó dolgot nem értem.
múlt héten még tervben volt, hogy gyártok egy egyedi, de aktív hűtéses koncepciót, ami ezeket porig alázta volna, 10 decibel mellett. egy 23-as házventivel 300rpm-en. házoldal síkjában lett volna egy kb. 20*20-as, lamellás hűtő. de elszállt az ichlet, és el is adtam a másik gtx480-am, amire építettem volna. a lamellák hengeres perforálása látszott túl nehezen kivitelezhetőnek otthoni körülmények közt... de az ilyeneket meglátva újból megjön a kedvem...
-
DrJános
aktív tag
Hát vagy az én szemem lát furcsán, vagy ez egy az egyben az Alpenföhn Peter http://www.alpenföhn.de/index.php?option=com_content&view=article&id=174:peter&catid=61&Itemid=105&lang=de meg lehet nézni a különbséget/hasonlóságot
Bocs, hogy nem link be megy, de valamiért úgy nem akar működni.
-
Móci
addikt
Ez télen radiátorként is használható lesz?
Szép egy dög... -
Találtgyerek
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #4 üzenetére
Hát én biztos nem flexelném szét a házamat egy hűtőért.Az árára kíváncsi lennék,mondjuk ezek után már a méreteire is.
-
plömplöm
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #4 üzenetére
a design elem az az, hogy amikor kifizeted ezt a zizét, úgy fogod magad érezni, mint akinek a vérét szívják.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Az öreg Dracul forog a sírjában
hamár ezt a nevet adták neki akkor vmi design elemet is vihettek volna bele
Nekem nem lenne gond mert olyan a házam (Szétvágtam flexel itt ott) ,de lesznek akik vehetnek flexet + korongot ,hogy helyet varázsoljanak a házukba ..
Másik megoldás egy új ház vétele. -
szab.tam
nagyúr
hogy nem bírtak készíteni egy képet alulról....
keresgéltem, de sehol nincs.kíváncsi lettem volna, hogy alatta mennyi hely van.
és hogyan mennek a hőcsövek. bár ezt sejtem.eza 4 venti dolog igen érdekesen hangzik. először azt hittem, hogy szendvicsbe fogva a bordát. de hát annak nics értelme. egymás melett sem sok.
vagy tényleg fél méter hosszú???
hogy is van ez?és egy 6850 szintű kártyát valszeg jobban lehűt passzívban, mint a powercolor gyárija. (vagy nem...)
-
mghltm
addikt
"A vállalat szerint maximum három 14 cm-es vagy négy 12 cm-es ventilátor felszerelése lehetséges."
fel meter hosszu vga borda?!
HD 5670 - milyen mokasan nezhet ki egy ilyen kartyan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Dracula nevű megoldás a 250 wattot fogyasztó GPU-kkal is elbánik.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- GTA VI
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest