- Fujifilm X
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
Én pedig azt mondom, kapják be. Maga a játék jó, azzal nem volt gondom, de azért ez nem egy Op. Flashpoint. 11 pálya? 1 campaign? Ne már. Fél nap alatt átrohantam rajta. Az eredetiben többször előfordult, hogy a helikopterből kilőttem a pilótát, majd beszálltam és azzal folytattam. Ebben SEMMIT nem lehet vezetni, csak a nyomorult dzsipet. (na jó egy teherautót is sikerült) Az eredetiben A-10-es, helis, tankos küldetés komoly csatákkal...ebben SEMMI, csak gyalogkakukk módjára mászkálhatsz végig. Mindegy, még egyszer végigjátszom majd, hátha találok finomságokat, de ez így nagyon kevés. Nagyon.
-
Enton
addikt
Hát az alap 11 misszió elég gyengus volt. Főleg ugy hogy igazából járművet nem is adnak a kezünkbe.
Multiban meg kb 4 map van össz vissz?
Reméljük a multira is gyurnak egy kicsit, mert halovány az a 4 map. Pedig ott az egész sziget, meg mission editor is. És csakazért sem enged más mapokat. -
D_r_u
tag
Rohadtul nem szimpatikus ez a mai tendencia, hogy szinte még ki sem jött a teljes játék, már azon filóznak, hogy, meg mint legyen a DLC. Lásd pl. Dragon Age vagy Modern Warfare 2, de itt se telt el sok idő a játék megjelenése óta. Miért nem tudják mindezt belerakni az alapjátékba? Ezt a plusz 2 hét várakozást mindenki kibírná, és legalább meghosszabbítaná valamivel az 1-2 délutános játékidőket.
-
torma99
aktív tag
Jó lett a játék, bár még csiszolhatnának apróságokat rajta. Plö beszállásnál elég későn csukják be a katonák a járművek ajtaját, továbbá néhányszor előfordult, hogy a kis társam elakadt egy homokzsákban vagy kisebb fedezékben ,amin az E gombbal át lehet ugrani. Szerencse a szerencsételnségben, hogy ilyenkor visszamenve csak odébb kell lökni a beakadt társat.
Mivel elég rövidre sikeredett az alapjáték így szinte kötelező volt a dlc. Jó lenne valami egzotikus ország, egzotikus fegyverzettel (magyar hadsereg uazzal csepellel, ak-kal rulez)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Már készülőben a nemrégiben megjelent Operation Flashpoint 2 kiegészítője.
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest