Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Eléggé marketing szagú az egész. Attól hogy úgy nevezik még nem neuronok és szinapszisok vannak a chipben, hanem valószínűleg egyszerű tranzisztorok csak speciális architekturában...mivel nem jelentettek be semmilyen forradalmi gyártástechnológiát. Persze ne nekem legyen igazam. Jó lenne tudni, hogy mi a valóság.
Persze ha tranzisztorokkal is hozzák az ígért dolgot, az ugyanolyan, sőt nagyobb teljesítmény. Kicsit szkeptikus vagyok, mert az Intel élen jár a nagy bejelentésekben, amik nagyon hamar kukába kerülnek, néha cserben hagyva az ügyfeleiket. Mondhatni a marketing osztályuk mindig előrébb jár a mérnökeiknél.
Nemrég volt egy cikk arról, hogy szabványosítani szeretnének bizonyos dolgokat és én akkor pont ezért rosszaltam a dolgot. Lehet hogy már van múltja az egész MI kutatásnak, de egy ilyen új architekturájú chip akár felrúghatja az egészet...mert lehet hogy teljesen máshogy kell rá fejleszteni, máshogy kell gondolkodni, máshogy kell megadni az inputot. Ha szabványosítanak az rövid távon fejlődést jelenthet, de korlátozza is a fejlesztők kreativitását, mert illeszkedni akarnak majd egy szabványhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest