- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Diabl0
tag
Xiaomi Mi11 gizmochina
-
El Diabl0
tag
Szubjektív szerintem. Fogalmam sincs, milyenek a mai fényképezők, de én szeretem, hogy elfér a telefon a zsebemben. Majd előveszem, megnyomom a gombot és kész a fotó (10/10 jól sikerül), mindegy, hogy éjjel, vagy nappal van. Nem kell tudnom, mi az a fénymérés, záridő, mit jelent a gyújtótáv, mik azok az "f" értékek. Videózásban is kényelmes, mert korlátlanul tud rögzíteni 4K 60fps felvételt. Szóval, ha majd 10 év múlva lesznek koncertek ( ), ebben is hasznos lesz egy mobil. Nyilván, aki a fotózásból él, az nem telefonnal fog bohóckodni, de az emberek 99%-át tökéletesen kielégíti egy telefon.
-
El Diabl0
tag
Már van kamera összehasonlítás! A OnePlus ebben az évben nagyon siralmas ezen a téren (mondjuk tavaly sem volt egy csoda).
-
El Diabl0
tag
Nemrég került ki MKBHD tesztje is. A kamerával és szoftverrel vannak problémák... Nagyon gyorsak voltak az MA-s srácok most!
-
El Diabl0
tag
De az átlaguser se fog fizetni pluszba a dolgokért Droid vonalon. Inkább nem használja.
Ez abszolút nem igaz! Rengeteg ismerősömnek van Spotify, Netflix, HBO GO előfizetése. És akkor még ott a Google Drive (ezeket én is használom/tam Androidon is és iOS-en is). Az appokat is megveszik. A P20 Promon (itt csücsül a fiókban) is minden app, játék meg van vásárolva. Még az ingyenesekre is kifizettem a reklámmentességet. Hogy lehet ilyet írni...
[ Szerkesztve ]
-
El Diabl0
tag
válasz Essentials #43 üzenetére
-
El Diabl0
tag
válasz Essentials #27 üzenetére
Elvakult márkafanoknak (főleg HMS felhasználóknak) hiába írsz szoftverekről, szolgáltatásokról. Torrent, youtube downloader és kábellel mehet fel a zene telefonra!
-
El Diabl0
tag
Na, ez már telefon a javából! Nem semmi, amit a Oneplus letesz az asztalra évről-évre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Politikai mémek
- Futás, futópályák
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Battlefield Labs - Közösségi tesztelés előzi meg az új játék érkezését
- TP-LINK routerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget