Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
"Ha töltés után vissza van hűtve akkor nem lesz gond"
Legyen igy ahogy mondodNekem nem letszükseglet amugy a gyorstöltes. Xiaomi 120W lenne erdekes, mire reggel összesobok egy szenyat töltsön föl 17 perc alatt 0-rol. Este hagyom rajta inkabb a lassu töltessel, eddig egyik aksimmal se vol baj, igaz 1 evnel tovabb nem tartok meg egy telot se. 5V akart az lenni, ezzel a sima samsung traveller adapterrel töltök mindent, ez akkor hany W ? [kép]
Luxemburgban elek, szerintem itt is ugyan az a szitu mint otthon a band-ok teren. Rahagyom akkor az india/kinait, veszek inkabb rendesen itt a boltba ahogy eddig is, csak meglattam Marketplacen a hirdetest. Most van egy nagyon jó akció, 9Pro 8/128 699€ ill., 12/256 799€. A sima 9 pedig 599, azon is elgondolkoztam, de szeretnek qhd felbontast 120hz-en, nekem a fhd+ mar nagyon pixeles, Samu S21 Ultra után
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 888-as csúcssebesség, 120 Hz-es képfrissítés és félórás töltés dobozolt adapterrel: az új OnePlus drága, de úgy is viselkedik.
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest