Új hozzászólás Aktív témák
-
-Bandi-
tag
Szia, a sima FE állítólag gyorsabban merül, melegszik is, igazából az 5G verzió lenne pariban ezzel, abban ugyanaz a Snapdragon 865ös van mint ebben, de az meg nincs itthon hivatalosan forgalomban.
Én màr megvettem erre a tokokat, plusz kábelt, aztán leakciózták egy boltban( mobilfactory, talán nem szívom meg, kamuznak is 2év gyártóit ra ) az FE 5Gt 200 körülre, és csak azért rendeltem azt, igaz még nem nagyon sikerült elküldeniük. Igazából az IP védelem volt nekem is ami átbillentette annyiért a mérleget, meg talán a kamera, de ebben nincs tapasztalatom csak olvastam. Akkuidőben ezzel a procival is gyengébb a Samu.Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
Hami33
aktív tag
Nálam a döntésben az is segített,hogy nem egy tucattelefon ! Gyakorlatilag tizenevesek iphonnal szaladgálnak és vágytam már egy egyedibb telefonra . Samsung eleve ki volt zára ,még xiaomi mi 10 t pro lett volna ,de a kijelző nem jött be..
Majd kiderül jól választottam e 8 évnyi iphonozás után..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XIAOMI 13T 5G 8GB+256GB
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás