- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Örülök neki, de nem ennyire egyszerű a helyzet. Rengetegen panaszkodnak tanúsítási hibára, tehát semmiképpen nem egyedi esetről van szó. Néhány konkrét tény, ill. tapasztalat:
1. Tisztában vagyok vele, hogy az updater nem hivatalos szoftver, lehet némi kockázata a használatának. Meg azért nekem is van már 10 évnyi tapasztalatom.
2. Korábban én is kaptam OTA-n A12 frissítéseket, de per pillanat a OnePlus oldalán a legutolsó hivatalos verzió a 11.0.13.13, tehát az A12 terjesztését leállították, valószínűleg nem ok nélkül.
3. Az updater csak a legutolsó, C.20 verziót ajánlja fel letöltésre. Mindegy hogy teljes vagy inkrementális frissítésre állítom, ugyanazt a csomagot tölti le, méghozzá a teljes verziót (kiolvasható a csomag meta infójából, meg sok más is).
4. A teljes verzió felülírja az egész rendszert, tehát nem függ a korábbi frissítésektől. Ha emiatt mégis tömegesen hibásak lesznek a mobilok, akkor valami hiba van a szoftverben, ami nem mindenkinél jön elő, de ettől még létező jelenség.A C.15 csomag már sehol nem elérhető. A C.16 megvan, gondoltam már rá, hogy fel kellene rakni legalább próbaképpen, mert a tanúsítvány hiba nem ennél jött elé, hanem a C.20-nál. Az is le van töltve, de azzal már pórul jártam amikor ráengedtem a 11.0.13.13-ra (mivel teljes csomag, felmegy bármelyik alacsonyabb verzióra).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Politikai mémek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest