Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
válasz
Morph33 #2420 üzenetére
Engem személy szerint sosem izgatott ez az androidverziós téma. Tökéletesen elvagyok a 10-el, és ha kijön rá a 11, akkor is maradni fog még ez jó ideig. Tavaly év elején mikor megvettem a készüléket, leginkább a hardver, és a sallangmentesség miatt döntöttem így. Egyetlen dologgal nem tudtam megbarátkozni, az pedig az edge kijelző. Ezt leszámítva elégedett vagyok. Volt dolgom a support-al is, ahol 1 hét alatt megfordult a készülök, szóval ez a rész is ok. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a mobilban minden benne van, amit a OnePlus 2019-ben nyújtani tudott és akart. A szolgáltatáscsomag meggyőző, viszont az ár is felnőttes lett.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest