Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
válasz #95590400 #30 üzenetére
ha jól emlékszem te kezdtel el belekötni mindenkibe aki leszólta a minőségét. kb 4 éve vettem egy bridge gépet ha jól emlékszem fuji s5700as volt anno 50k volt ujan ma felé ennyiért kapható és messze lenyomja ezt a gépet mindenben. és meg a kabatzsebembe is belefért. ahoz képest ez 100 000 ftert semmit nem tud. ráadásul azóta fejlődni kellett volna a gyártóknak ha jól sejtem...de nem ezt tették és ez a gép ennek ékes bizonyítéka. az, hogy lehet vele porban meg hóban fagyban fényképezni az pont nem érdekel ha normális képet sehogy nem tud csinálni. nem vagyok azok ellen akiknek nem kell olyan jó minőség de ennyi pénzért sokkal jobb rendszer osszerakható
-
Khelben
nagyúr
válasz #95590400 #22 üzenetére
Nem mondtam, hogy rosszabb, mint a többi kompakt. Egyszerűen rossz.
Az meg, hogy kinek mire van igénye... Egyik ismerősöm is azt hitte, hogy elég neki a 30ezres kompakt. Aztán amikor lefotóztam a gyerekeit a tükörreflexessel, rendes vakuval, akkor már neki is igénye támadt jobb gépre. Az, hogy valaki nem tudja, milyen a jobb, nem azt jelenti, hogy nincs igénye rá. -
válasz #95590400 #22 üzenetére
Vegyétek má` figyelembe a megvilágítást is mert az sem mindegy ám. Ez a kép elég sötétnek tűnik.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Új! Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest