Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Trollkodás?
Fattyu: továbbra sincs gyakorlati tapasztalaod ezekkel a rendszerekkel, a topikban párunknak már van, gondolod csak azért vagyunk elégedettek a micro rendszerekkel, mert puhapöcsök vagyunk? Ezt az IQ dumát meg végképp nem értem, nézd végig Parci képeit, nézd meg az enyéimet, vagy nézd meg Roboter képeit (be lettek azok is linkelve), egyikünknél sem tudod exif nélkül megmondani, melyik kép készült DSLR-rel és melyik MILC géppel. Krisztián (roboter) párhuzamosan használ Oly E-3-at meg Canon 7D-t, és a repülőnapos képeinél lehetlen megmondani, mikor melyiket használta (és mint olvashattad: az E-3-ban hardverileg visszamaradottabb szenzor van, mint a tesztelt E-P3-ban).
-
madgie
titán
"hiányozna a két tárcsa a vezérléshez"
Vannak ám okos megoldások: nem csak tekerheted sok ilyen gépen az egy tárcsát, hanem meg is nyomhatod és akkor mást módosítasz.
"egy ekkorka vázat hosszabban használni ellenben nem előny."
De az. Fél éjszakányi koncerteket lenyomok vele időnként, lenyomtam a DSLR-ekkel is, ezzel kényelmesebb. Más kérdés, hogy nem olyan menő, mint a kályhacsövet lóbálni
De nem akarok én meggyőzni senkit, csak annyit kellene megérteni, hogy nem lehet lefikázni érdemben valamit, ha ki sem próbáltad.
-
madgie
titán
Szerintem meg aki nem próbálta ki hosszú távon, annak fingja nincs, mennyivel kényelmesebb egy kis oldaltáskányi cuccal járni a tízkilós szett-táska helyett. Ha a kitobinál marad az ember, akkor persze nem olyan drasztikus a különbség, de könyököm se kívánja már a csattogó tükröst egy ideje, ellenben a forgatható, érintőképernyős LCD-t már lassan kötelezővé tenném: többet segít a jó képek elkészültében, mint az 51 AF érzékelős AF rendszer vagy akár a magnéziumötvözet csodaváz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Dark Souls sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- joghurt: frenda dsttöytoi
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest