- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz Donki Hóte #21 üzenetére
És az olyan Ryzen procival szerelt notebook tesztjénél nem kellett azt az udvarias mondatot beleírni a tesztbe, hogy "így magas sebesség helyett alacsony fogyasztásra számíthatunk"
Meg azt sem, hogy csak 3 órát bír az aksi. Miközben zúg a venti.
Az aláírásod viszont nagyon f@sz@ lett
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
veterán
7 wattos (még) tényleg nincs, de 12 W-os van
És az olyan Ryzen procival szerelt notebook tesztjénél nem kellett azt az udvarias mondatot beleírni a tesztbe, hogy "így magas sebesség helyett alacsony fogyasztásra számíthatunk"
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
flexxx2
őstag
Sose értettem ki vesz ilyeneket, semmi nem emlékeztet egy Porsche-ra a néven kívűl. Veszek egy matricát vagy gravíroztatok a fedélre és meg is vagyok.
-
MeszesKPT
őstag
Ez még dizájnra sem akkora szám, ugyanolyan mint a legtöbb ultrabook, a belsejét meg inkább hagyjuk.
-
dabadab
titán
válasz Predatorr #16 üzenetére
"Ryzen felhasználóként ezt cáfolom. A 95W TDP-s proci OC nélkül 140W-ot zabál simán teljes terhelésen, nem stressz tesztekben"
Ez hogy jött össze? Egyetlen 95 W TDP-s Zen2 CPU van, a 3600X, aminek a tényleges fogyasztását a Tom's HW stressz teszten 75 wattnak mérte: [link]
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Fred23
nagyúr
válasz Donki Hóte #9 üzenetére
Erről most a Prescott vs Barton jut eszembe 15 évvel ezelőttről.
Egybegépeknél is számít. Most éppen retrózgatok megint, és azért álltam meg a 3 GHz-ces Prescottnál -alaplap nagyobb órajelűt is támogatna-, mert annak "csak" 89W a TDP-je. Egy hasonló teljesítményű Athlon XP 3000+ 68W. Megkedveltem a zsákutcás NetBurst penyákat, de az Athlon XP-k fogyasztása jobban tetszik. -
Predatorr
őstag
Ryzen felhasználóként ezt cáfolom. A 95W TDP-s proci OC nélkül 140W-ot zabál simán teljes terhelésen, nem stressz tesztekben. 1.4V-on nem fogyaszthat Intelnél kevesebbet.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
törölt tag
válasz macilaci78 #13 üzenetére
Hú, Olivarik közt vannak nagyon szépek. Nálunk a tervek szerint a matt króm Link családból lesznek a kilincsek, rozetták és üvegajtón a fogantyú is.
-
fattyu
veterán
válasz macilaci78 #13 üzenetére
nem köszi nem hülye vagyok és fanboy sem csak vannak területek ahol tényleg egyedi markáns designokat tudnak.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
hallador
addikt
Értem tehát kérlek sorold az ultra low 5-7 wattos amd processzorokat ami fanless használható. És értelmes alapsebesseget nyújt internetezéshez.egyrol sem tudok ami lenne notebookba.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hemaka
nagyúr
Milyen kenyelmes lehet hatra bekinlodni a cuccokat. Eljen a design. 😂
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
dabadab
titán
"Az AMD Ryzenek 20-30%-al alacsonyabb TDP-vel hozzák ugyanazt a teljesítményt, mint az Intel procik"
Igen, ha sok (legalább 6) magos asztali gépekről van szó. Laptopfronton viszont még egyáltalán nincs Zen 2-es CPU, amiket lehet látni AMD-vel, abban még a (nem kicsit megtévesztő nevű) 12 nm-es Zen+ PRO 3500U meg ilyenek vannak.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Astroboy
őstag
Passzív hűtés - nem jut be a porsche.
-
törölt tag
Tetszetős dizájn, de ennyi pénzért elvárnék valami extrát...
Hajlított képernyőt vagy ilyesmi... -
fattyu
veterán
ln szeretem a porsche designt- van szemüvegkeretem imádom bitang egyedi más nem csinál ilyet, napszemcsikben is faszák... de ez annyira semmi extra hogy nem is értem.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
hallador
addikt
Engem az érdekelne ki az OEM.
(#2) kovászos
IIlyen fogyasztású AMD nem lesz. Igaz maga a processzor elég lassúcska, ha nem csak irodai alapfeladatokat lát el az ember.(#3) Dr. Akula
Az új Y procik még elég ritkák. Ezt meg gyanítom valamelyik nagy OEM gyártja, az meg letesz valamit az asztalra, aztán veszi, viszi, vagy nem viszi alapon megy.(#4) Predatorr
Na ez az, ennyiért márt lehet kapni notebookot is. Teljesen egyetértek veled.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Predatorr
őstag
-
Dr. Akula
félisten
15.6" fullHD, Intel 615 IGP, 8. generációs raktáron maradt proci... ez lenne a Porsche?
Az aluház nem rossz, de mindezt 12"-en illene hoznia, Ice Lake-kel. Meg persze sw oldalon se ártana valami ThinkVantage / Dell|Command szintű cucc.
[ Szerkesztve ]
-
kovászos
tag
Az i5 / i7 Intel procival mit akarnak? Nem olvasnak újságot?
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Kíváncsi vagyok, visszatér-e valaha az iparág a hardver tudásának középpontba helyezéséhez (manipulálatlan tesztekkel), vagy tovább ömlik a pénzrabló design-szenny manipulatív marketinggel nyakon öntve a ventilátoroktól a (nem is) csúcsgépekig.
Egy Porschét sem azért vesznek, mert valami tuktukra a design részlegük tervezett karosszériát."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Macbook Pro 14" M3 Pro - 2024 gyártás, 18/512GB, 100%, Apple garancia, doboz
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 8/256GB, gyakorlatilag új, 100% akku, Apple garancia, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest