- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
Régi szép idők mikor 17"-os CRT Iiyama monitort vettem 110e-ért... Hát lehet hogy van vagy 8 éve, már elajándékoztam egy rokonnak, de még mindig éles a képe és tudja a 100Hz-et...
Akkor ezt kellett megfizetni, nem csak a nevét... -
LackoMester
addikt
köszi nem ennyiért van már LG,ami azért jobb
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
zeg
őstag
Ejnye de ronda műanyag kávája van ezeknek. Feketében még talán elmegy, de a szürkés nagyon rusnya.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
gabi81
tag
szerintem is drága de a Iiyama az Iiyama. a geek-ek biztos venni fogják.
just believe in yourself
-
aram01
nagyúr
drága ne mlesz kelendő
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
luw2win
őstag
gyors végigfutottam a szememmel a cikket, látom h win95, igy első gondolatra:
ne már win95 ready?Aztán rájöttem
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Szerintem a belépő szinten nem rossz ez a monitor, dehát a nevet meg kell fizetni...
-
nesa
veterán
Baszus akkor most a Win 3.11 le kell cserelnem
Amugy felre a trefat annyira nem kimagasloan olcso ez szerintem
-
rebugra
aktív tag
Ez mér olcsó?
25.000 ért van 19" es
40.000 ért meg 22"es SAMSUNGDe ha ők azt mondják olcsó, akkor biztos az
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
Sdi
addikt
Elolvastad amit írtam , "Iiyamában olcsó", de már helyesbítettem is a 22-es miatt. Ezek szerint ő is kénytelen igénytelenebb monitorokkal megjelenni, mivel azt viszik, így abból van a bevétel .
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
DonK
aktív tag
Most attól mert iiyama, még nem egy nagy eresztés ez a monitor. Anno az első 22-es tn paneles monitorok között megjelent beliena l22w-t vettem meg, ami logot leszámírva megegyezett a lakótársam 22-es iiyama tft-jével, még az igénytelen kályhaezüst festés is ugyanaz volt, meg a menüje, meg kinézete, meg.... egyszóval ugyanolyan Magyarul ez nem kedvező árú, hanem NEM kedvező árú monitor. Ennek következtében nem értem ezt a hírt sem, hacsak nem az lett volna a mondanivalója, "nézzétek van még olyan hülye gyártó, aki 19es wide tn paneles tft-t akar 40k körüli összegért adni". Egyre gyatrább hírek jelennek meg
-
Sdi
addikt
Dupláztam
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Úgy néz ki mégiscsak drága, mert ennyiért már 22-est is kapni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
_Gudella
senior tag
Pont azon tűnődtem valamelyik nap, hogy hova tűntek az Iiyama monitorok az utóbbi években
-
akom
őstag
mIIYAMAnó ? !
Egyetértek az előttem szóló kollégákkal.
-
Sdi
addikt
Iiyamában ez valóban olcsó, mivel általában prémiumkategóriás moncsikat gyárt . CRT-ben a legjobbak közé tartozott, a TFT-i valóban nem elterjedtek nálunk, de valószínűleg pont az áraik miatt. Lehet, hogy az Asus nagyobb márkának számít, de moncsiban a nyomába sem ér , nem egy minőség.
-
MODERÁTOR
Ezek olcsók? LG-t lehet venni 19 colos széles képernyőset 26-ért itthon, most néztem meg. Igaz, még pár ezres a DVI, de akkor sem lesznek olyan olcsóak. A felbontás mondjuk frankó az tény. De elég ismeretlen a márka idehaza az is tény.
Mod: az ASUS VW195U is 26 körül van, van rajt DVI, szélesképernyős meg minden, és azért nagyobb márka a világban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro VG270bmiix Gamer Monitor!27/IPS/75HZ/Freesync/1ms/ZEroframe
- Tesla 24col monitor eladó 2db
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ - Ultrawide 3440x1440, 144hz Gaming monitor!
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest