- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janika-1982
tag
Ez igen,ez már értelmesebb cucc!
-
TJAttila
csendes tag
Sziasztok! Szerintem az automata órákhoz hasonlóan az okosoraknal is lehetne karmozgas általi, vagy akar napelemmel kombinált töltés. Ezek jelenleg teljesen kommersz dolgok az oraiparban. Nem ertem, hogy miert kell a kereket mindig ujra feltalálni.
-
Matada2.3
veterán
válasz
sz.balazs.95 #29 üzenetére
Nem annyira jön be
inkább lemondok az okosóráról, jó nekem a hagyományos is.
-
Matada2.3
veterán
válasz
sz.balazs.95 #27 üzenetére
Esetleg valaki tud nekem hasonló minimalistább, mégi elegánsabb fél okos órát?
Nagyon bejön a dolog de erre nem tudok várni, a másik pedig drága
-
Valzor
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #6 üzenetére
Egy kerek e-ink kijelzős Pebble ütne, engem megvennének vele az tuti
-
zdanee
őstag
LED-ek helyett egy apró E-ink csík lehetne, kb ugyanannyi energia meghajtani, de meg is jeleníthetné az értesítéseket...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
sz.balazs.95 #18 üzenetére
A munkahelyemen nem tudom mindig előkapkodni a telót, sokszor némán van, vagy a tokban nem érzem, hogy rezeg. Viszont ha látom a karórán, hogy értesítés van, akkor nem kapkodom elő a telót feleslegesen, hanem csak akkor, ha tényleg muszáj.
-
sz.balazs.95
veterán
És ez miben nyújt többet annál, minthogy rezeg vagy csörög a mobilod?
Így is úgy is elő kell venned a mobilt a zsebedből, Innentől kezdve meg nem ér semmit az "okosórád".Elsősorban nem a kijelzőn van a hangsúly, hanem azokon a funkcókon, amik vele érhetők el, és amik nélkül az okosóra szép lehet, de okos nem.
-
atikó
őstag
Egy vízálló órát majd biztos szétszedek félévente, na ez egy halom....., szerintem, és nem is szép.
De ez már valami. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
sz.balazs.95 #3 üzenetére
Vitatkoznék veled. Szerintem nem csak attól lehet okosóra az okosóra, hogy minden értesítést elolvasol rajta. Én soha nem vennék olyan okosórát, amilyeneket most árulnak. Ez viszont az üzemidő miatt nagyon klassznak ígérkezik. Nekem pont elég ha látom, hogy jelez valami eseményt, úgyse az órán nézném meg, viszont nem maradok le az üzikről vagy ilyesmikről.
-
Valzor
aktív tag
Nálam pont a lényegét veszti el az okosóra feelingnek az, hogy látom ha kaptam értesítést, de ugyan úgy elő kell vennem a telót pl. egy SMS-nél. Szépnek szép, de az is csak a teljes képnek egy része.
-
Emtra
tag
67k húzós ára van de erre annyit mondok hogy kell nekem
-
Blindmouse
senior tag
Csak az időt nem sikrül nekik korrektül mutatni.
-
Matada2.3
veterán
Engem eszméletlenül megfogtak vele, nagyon jól esne, ha megdobnának vele, viszont az Ár/funkcionalitás alapján felejtős.. Pedig nagyon bejön a desgin és ha olcsóbb lenne..
-
TRIvidore
tag
válasz
Orionhilles #2 üzenetére
A koncepció már rég létezik. Hogy csak egy példát hozzak: https://www.youtube.com/watch?v=2FuYgL0D8U4
Innen már csak egy lépés az "okosóra". -
F34R
nagyúr
Olyan vegyes fogadtatassal vagyok vele, akkor mar inkabb maradok az analog valtozatnal.
-
REXIS
tag
Én tökéletesen meglennék 2-3 nap üzemidővel is. Egy mozdulat dokkolóra tenni egy órát, ezért jobban támogatom a kijelzővel rendelkező modelleket.
-
Janaboy
veterán
Ehhez kepest ez szazszor jobb megoldas:
[link] -
Garada
őstag
válasz
sz.balazs.95 #6 üzenetére
Szerintem is ez lenne a legmegfelelőbb megoldás, mert sose szeretem azt, amikor azt érzem ki lehetett volna többet is hozni de nem tették meg.
-
sz.balazs.95
veterán
-
Garada
őstag
válasz
sz.balazs.95 #3 üzenetére
Ebben van igazság, de ez a valamit valamiért alapra megy.
-
sz.balazs.95
veterán
Szerintem kijelző nélkül semmit se ér.
Egy okosórában pont a kijelző a lényeg, hogy ne csak egy szar LED-et bámuljak, hanem ki is tudja szépen írni, hogy mi a helyzet. -
Orionhilles
senior tag
Tetszetős, kár, hogy kicsi az esélye, hogy jobban elterjedne akár maga az óra, vagy csak a koncepció csupán.
-
Na igen, ez már egész emberien néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case, 3 év garanciával eladó!
- Apple Watch Series 10 46MM 2027.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest