Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
Parallaxis #94 üzenetére
Azért használom, mert nem volt lehetőségem még váltani róla. Ebben a hónapban jár le a szerződésem, és mivel a Note7 befuccsolt, nincs megfelelő esélyes számomra. De egyébként tényleg fogalmam sincs milyen a többi széria...
Egy buborékban élek. És "mert sokak" szerint ez a leggyengébb S, minden embernek ki kellett volna dobnia az ablakon.
Biztos jó a világmindenség, kompetencia-fellegvárában csücsülni, ahol mindenhez ért az ott lévő. Nem hittem, hogy még egy ilyen földöntúli jelenség idejön osztani a halandóknak az észt, de lám... igaz a mondás: csőstül jön a baj.(Hol késhet az a sokszor említett moderátor, aki után küldettek?)
-
doooo
veterán
Igen, azt a nyamvadt S5-öt biztos meggondolatlanul választottam, semmi előrelátás nem volt a fejemben, csak úgy megvettem, mert miért ne, igaz? Semmi objektivitás és ne adj' isten, tudás nem volt mögötte, és épp ezért semmi közöm a témához. Ezek miatt hater vagyok, és persze aki ellent merészel mondani fensőbb valódnak, az szintén ilyen jelzőt kap, bármiről is legyen szó...
Ekkora következetlenségeket még nem b@szott a világ, mint amiket iderittyentettél. Át kellene rázni azt a toll párnát ami a fejed mélyén lapul (persze ha van egyáltalán még fizikai része testednek, és nem léptél túl ezen a primitív létformán)."sajnálom, hogy ide jutottunk"
Te jutottál ide. Minket -egyszerű humanoidokat- ne vonj bele a dologba.
-
doooo
veterán
"...az okos emberek ezt úgy reagálják le, hogy elismerik a hiányosságaikat és megszerzik a tudást."
Milyen tudást? Milyen hiányosságok? Mondtál egyetlen egy konkrét információt, bármivel kapcsolatban, vagy "rekflektálva" a baromságodra, adtál át bármilyen tudást? Nem. Csak szarakodsz. Filozofálsz, mintha képes lennél bármilyen eszmecserére, vagy bármilyen valós tudás birtokában lennél (méghozzá nagyobb mértékű tudáséban, mint a többi emberé együttvéve). Naív lélek, nagy szájjal, egy nagy adag kisebbségi komplexussal. Kérészéletű lesz az ittléted, ha továbbra sem gondolkodsz, csak fosod az ide nem illő szavakat. És még te keresel moderátort...
És persze vagdalózhatsz ezután is, hogy nem válaszolsz, meg milyen emelkedett emberi lény vagy, de mindenki abszolúte leszarja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest