Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
"Mióta vagy a PC fronton?
Ez megy már vagy 30 éve."
Tudom, hogy ez meg. Ettől még nekem örülni nem kell ennek ugye?Tudom, hogy volt erősebb proci is, de a legmagasabb elérhető hardverre nem túl profitbilis szoftver fejleszteni. Kicsi a piac, aki megengedheti magának. De most emelnek egyet a téten, ráduplázunk a szálakra a középkategóriában. Én rendelkeztem egy középkategóriás géppel, de most költhetek pénz, hogy megmaradjak a középkategóriában. Ennek nem örülök, nem szeretek pénzt költeni. Főleg ha nem kapok érte semmit, vagy nem sokat.
És csodálkozom hogy ennek mások örülnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-12400F
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest