- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem tudom, hogy mely témába lett volna érdemes írnom, mert a legtöbb off. Veszteni valóm pedig nincs vele, hátha tudtok segíteni.
Vásároltam a héten egy Lenovo b590-es lapost HD Graphics 4000 és Geforce HD 720M kombóval. Csak a LOL-lal okoz problémát a cucc, ugyanis a kép elmosódott, a betűk és kis ikonok sem élesek. Cs:GO, Source, TF 2-vel nincs probléma. Kipróbáltam az integrált kártyát, azzal jó a kép, de ha átállítom az nV-re akkor visszaáll a minőségromlás. Max felbontásom 1366x768, tovább nem tudom húzni. A grafikai beállítások is ki vannak maxolva.
Első sorban frissítettem az nV drivet, directX-et is, de nincs változás.Tudnátok esetleg segíteni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest