- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem tudom, hogy mely témába lett volna érdemes írnom, mert a legtöbb off. Veszteni valóm pedig nincs vele, hátha tudtok segíteni.
Vásároltam a héten egy Lenovo b590-es lapost HD Graphics 4000 és Geforce HD 720M kombóval. Csak a LOL-lal okoz problémát a cucc, ugyanis a kép elmosódott, a betűk és kis ikonok sem élesek. Cs:GO, Source, TF 2-vel nincs probléma. Kipróbáltam az integrált kártyát, azzal jó a kép, de ha átállítom az nV-re akkor visszaáll a minőségromlás. Max felbontásom 1366x768, tovább nem tudom húzni. A grafikai beállítások is ki vannak maxolva.
Első sorban frissítettem az nV drivet, directX-et is, de nincs változás.Tudnátok esetleg segíteni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1 humoros
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest