- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Bluetooth hangszórók
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Nem is értem miért találták ezt egyesek nehéznekEngem mondjuk kicsit sokkolt, hogy az eredeti elektornikát tartalmazó belső fémdobozt 4 db ragasztószalag tartja a helyén, de ez nyilván nem az NVIDIA sara.
Egyéb apróságok amik "kicsit" megleptek:
1) törjük ki az egyik fém távtarót a belső hátlapból (ezt biztos könnyű lesz úgy visszaalakítani hogy senkinek sem tűnik fel egy esetleges garanciális vizsgálat során)
2) nem egy panelt/modult teszünk bele pluszban, hanem kicseréljük az egész (!) elektronikát. Akármit is tudott a monitor, az ugrik, viszont van helyette G-SYNCH
3) DVI és HDMI bemenet ugrik, mivel az új panelen csak 1 db Displayport bemenet van és semmi más
4) Mivel a régi nagyfesz részt ugye kukázzuk, ezért külső tápegységet kell használni (bár ezt nem mutatták, de a jack aljzat megléte és mindenfajta komlyabb egyenirányító/fesszabályozó hiánya számomra erre utal)Az agyamat eldobtam...egyébként -felfogván hogy ez a konkrét megoldás csak és kizárólag egy bizonyos ASUS monitorhoz készült- arra azért kiváncsi lennék, hogy a többi esetben is ki akarják dobatni a teljes alaplapot a monitorból, vagy ott tényleg csak egy extra modul/panel/chip kerül beépítésre. Ez, így, szerintem nem fog tömegeket megmozgatni (igyekeztem finoman fogalmazni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest