Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter13

senior tag

:Y
    Nem is értem miért találták ezt egyesek nehéznek :U Engem mondjuk kicsit sokkolt, hogy az eredeti elektornikát tartalmazó belső fémdobozt 4 db ragasztószalag tartja a helyén, de ez nyilván nem az NVIDIA sara.

Egyéb apróságok amik "kicsit" megleptek:
    1) törjük ki az egyik fém távtarót a belső hátlapból (ezt biztos könnyű lesz úgy visszaalakítani hogy senkinek sem tűnik fel egy esetleges garanciális vizsgálat során)
    2) nem egy panelt/modult teszünk bele pluszban, hanem kicseréljük az egész (!) elektronikát. Akármit is tudott a monitor, az ugrik, viszont van helyette G-SYNCH
    3) DVI és HDMI bemenet ugrik, mivel az új panelen csak 1 db Displayport bemenet van és semmi más
    4) Mivel a régi nagyfesz részt ugye kukázzuk, ezért külső tápegységet kell használni (bár ezt nem mutatták, de a jack aljzat megléte és mindenfajta komlyabb egyenirányító/fesszabályozó hiánya számomra erre utal)

Az agyamat eldobtam...egyébként -felfogván hogy ez a konkrét megoldás csak és kizárólag egy bizonyos ASUS monitorhoz készült- arra azért kiváncsi lennék, hogy a többi esetben is ki akarják dobatni a teljes alaplapot a monitorból, vagy ott tényleg csak egy extra modul/panel/chip kerül beépítésre. Ez, így, szerintem nem fog tömegeket megmozgatni (igyekeztem finoman fogalmazni)

Új hozzászólás Aktív témák