Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz szazbolha #241 üzenetére
Még egy kérdés: Van a DX12-nek fóruma itt PH-n? Vagy az ehhez kapcsolódó új multi GPU szisztémának?
Szeretném kipróbálni az explicit multi GPU lehetőséget.
Persze tudom kevés játék támogatja még, de érdekelne hogy skálázódik 2db 1030-as vagy 2db 1030 + 1 db 1050-es. Sőt lehet egy radeont is párosítanék a 1030-al. -
Amazonas
senior tag
válasz szazbolha #234 üzenetére
Szia,
nekem is az ASUS passzív változata van.
Csak a házban lévő huzat hűti (elől 2x14 cm, hátul 1x12 cm házventi), így 30 fok körül van terheletlenül, de terhelés alatt sem megy 40 fok fölé.
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy én tényleg csak arra használom, amire való: filmnézéshez. -
PuMbA
titán
válasz szazbolha #234 üzenetére
Igen vagy jobb ház hűtést csinálsz. Passzív kártyából mindig érdemes a legnagyobb bordást venni, nem a félmagas kicsit. A 64bites memória sávszélesség miatt lassabb. 8xMSAA felejtős ezzel a kártyával. Ha ezt kikapcsolod, akkor gyorsabb lesz a kártya a GTX285-től.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest