Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Nem hogy életet lehelnének a Guitar Hero szériába.
-
Sirandrish
legenda
válasz
petymeg2033 #2 üzenetére
Hát sajnos ez ilyen..
Engem is Switchre érdekelne egyébként, de így totál felejtős. A mai tizenéveseknek, akik ezeken a zenéken nőnek fel, biztos állat kis party cucc lehet pedig.. -
petymeg2033
tag
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Nekem is leginkább ez a "bajom". Switch-re akciósan megvettem a 2019-et, de alapból tényleg csak olyan számok elérhetőek, amiket nagyrészt hírből sem ismerek, nemhogy még kötődésem is lenne hozzájuk.
Az meg persze a mostani játékipar rákfenéje, hogy külön még fel lehet iratkozni havidíjért, amiért már jóval több szám elérhető, amik között talán már (számunkra) hallgathatóak is vannak. De ez utóbbi nekem már nem éri meg, mert annyit viszont nem használnám/használtam a játékot.
-
Sirandrish
legenda
Mindig érdekelt ez a cucc, de sajna ezeket a mai trendi zenéket gyakorlatilag egyáltalán nem ismerem..
A felsorolt 10(?) zenéből is csak a táncoló majmot vágom, mert a világ összes zenésze csinált róla covert
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest