Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #125 üzenetére
"Halkan megjegyzem, hogy mindkettőhöz kell technológia és vicces, mert mindkettőt a Samsung gyártja."
Ahhoz, hogy notch legyen ott a kis "fülekkel" vagy káva, ahhoz sokkal inkább kell dizájneri döntés, mint technológia. A kijelzővezérlőnek egy pár soros kóddal meg lehet mondani, hogy x-től y-ig ne próbáljon semmit megjeleníteni, aztán már lehet is körbevágni. (Tudom, a valóságban nem így gyártják
)
"Láttad már az S9-et??
Szerintem rossz céget kritizálsz most"
Láttam.
És te láttad már az S8-at? Megmondanád pontosan miben szenvedek csorbát a mindennapokban, ha megmaradok az S8-nál? A nagy semmiben. Az S9 ennek a finomított, helyenként fejlesztett változata. Akinek S8-a van az nincs rákényszerülve az S9 beszerzésére, mert nagyon nagy részben megegyezik a kettő.
Az említett példánál azért ez nem pont így van. A 3G (itt már mobilinternetes korszakról beszélünk, emlékszünk?) és a mozgóképfelvétel enyhén szólva komolyabb "visszatartott feature", mint pl egy sztereó hangszóró.
De hogy modernebb érából is említsek példát, mondd csak meddig kellett várni, amíg az iPhone-ok vízállók lettek? Azt ne mondd nekem, hogy technológiai korlátai voltak. Az Almások csak arra vártak, hogy mikor kerül felhasználásra a Szuperinnovációs Listájukon az a néhány tétel, ami megelőzte ezt a revolucionális technológiát. Aztán jött a nagy bejelentés. Ugyanez lesz a notch sorsa, csak fordítva, hiszen ez egy direkt generált baromság. Pár év múlva bejelentik, hogy végre sikerült leszámolni vele, juhúú!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XBOX Series Shock Blue kontroller - Gar.: 2026.04 hó
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő