Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakszabi
csendes tag
Tekintve, hogy nosztalgia, valamire emlékeztetnie kellene, de semmire nem emlékeztet ami akár hasznos lenne PC hűtés szempontjából, vagy esetleg esztétikus
-
Cs1csó
titán
Gagyin néz ki de legalább nem hűt!
-
mekker
őstag
Ha már lowprofile, akkor LC CC-94, de ha nem létszükséglet a lowprofile, 3250Ft-ért már jól működő, halk heatpipe-os hűtőt kapunk, ami stock i5-ig elvisz mindent.
-
kromatika
veterán
Azér az említett Zalaman hűtőkben sokkal több anyag volt.
-
zsoltee10
addikt
Ó, istenem régi szép idők, amikor még a Zalman CNPS-7000Cu-val tuningolt P4-et hűtöttünk....
-
DeltaPower
addikt
válasz
Feketelaszlo #7 üzenetére
Némelyik gyengébben tervezett 939 lapnál (pl. K8N Neo2) még a VGA slotra is majdnem.
-
-
nubreed
veterán
Sosem szerettem ezt a kialakítást, a Zalman idejében sem.
A cikkben szereplő cégről még sosem hallottam, lemaradtam valamiről?
Egyébként pedig abszolút a témába vág, a cikk tartalmát képező hűtő nem lehet sokkal jobb ennél: [link]
-
Na igen, "azokban még volt anyag"
Kellett is, mert heatpipe nélkül a hőelvezetés nem volt túl jó (a lamellák teteje hideg volt akkor is, ha forrt alatta a proci). Ráadásul az "ultra quiet" jelző is csak a korabeli gyári hűtőkhöz mérten volt indokolt. Épp nemrég tettem szert egy bontatlan Zalman FS-C77 hűtőre, ami ennek a dizájnnak a csúcsa. Mai füllel inkább az "olyan hangos, hogy nem lehet megmaradni mellette" jelzőt használnám rá, legalábbis maximális fordulaton
Leszabályozva viszont nem fúj eleget, így a rossz hőelvezetéssel együtt nem túl hatásos. Nem hiába állt rá később a Zalman is a heatpipe-os megoldásokra. Efölött a koncepció fölött rég eljárt az idő. Főleg ilyen "ultra light, low-cost" kiadásban, mint a hírben szereplő termék
-
törölt tag
Ez a kialakítás sosemem volt a szívügyem, ennél egy hp-os alacsony profilú hűtő is sokkal lassabban telik meg szösszel.
Őssz.:130g anyag?
A régiek 450-800g körül voltak, gondolom ennek semmi köze nem lehetett, az értékelhető teljesítményhez?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A cég Juno X modellje a 2000-es évek elejének egyik legendás hűtőjét idézi, persze 2017-es dizájnnal.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- BMW topik
- Villanyszerelés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest