- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakszabi
csendes tag
Tekintve, hogy nosztalgia, valamire emlékeztetnie kellene, de semmire nem emlékeztet ami akár hasznos lenne PC hűtés szempontjából, vagy esetleg esztétikus
-
Cs1csó
félisten
Gagyin néz ki de legalább nem hűt!
-
mekker
őstag
Ha már lowprofile, akkor LC CC-94, de ha nem létszükséglet a lowprofile, 3250Ft-ért már jól működő, halk heatpipe-os hűtőt kapunk, ami stock i5-ig elvisz mindent.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
kromatika
veterán
Azér az említett Zalaman hűtőkben sokkal több anyag volt.
-
zsoltee10
addikt
Ó, istenem régi szép idők, amikor még a Zalman CNPS-7000Cu-val tuningolt P4-et hűtöttünk....
-
DeltaPower
addikt
válasz Feketelaszlo #7 üzenetére
Némelyik gyengébben tervezett 939 lapnál (pl. K8N Neo2) még a VGA slotra is majdnem.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
A Raijintek egy viszonylag új márka, 2013-ban alapították, gyártanak léghűtéseket, vízhűtéseket (OEM-ek gyártmányai) illetve házakat. Itthon talán leginkább a Morpheus custom videókártya-hűtésükről ismertek (nekem is ilyen van az R9 390-esemen).
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nubreed
veterán
Sosem szerettem ezt a kialakítást, a Zalman idejében sem.
A cikkben szereplő cégről még sosem hallottam, lemaradtam valamiről?
Egyébként pedig abszolút a témába vág, a cikk tartalmát képező hűtő nem lehet sokkal jobb ennél: [link]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Taranti
senior tag
És ugyanez Zalman kiadásban 240g CNPS90F
Mellesleg szintén fillérekért.Aztán LCPower Cosmo: [link] Ez már majdnem drága!
És még Akasa ill. Silverstone is gyárt ilyesmiket, szóval van kínálat. De abban megegyeznek, hogy kb. 65W-ig jók.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
Na igen, "azokban még volt anyag" Kellett is, mert heatpipe nélkül a hőelvezetés nem volt túl jó (a lamellák teteje hideg volt akkor is, ha forrt alatta a proci). Ráadásul az "ultra quiet" jelző is csak a korabeli gyári hűtőkhöz mérten volt indokolt. Épp nemrég tettem szert egy bontatlan Zalman FS-C77 hűtőre, ami ennek a dizájnnak a csúcsa. Mai füllel inkább az "olyan hangos, hogy nem lehet megmaradni mellette" jelzőt használnám rá, legalábbis maximális fordulaton Leszabályozva viszont nem fúj eleget, így a rossz hőelvezetéssel együtt nem túl hatásos. Nem hiába állt rá később a Zalman is a heatpipe-os megoldásokra. Efölött a koncepció fölött rég eljárt az idő. Főleg ilyen "ultra light, low-cost" kiadásban, mint a hírben szereplő termék
-
törölt tag
Ez a kialakítás sosemem volt a szívügyem, ennél egy hp-os alacsony profilú hűtő is sokkal lassabban telik meg szösszel.
Őssz.:130g anyag?
A régiek 450-800g körül voltak, gondolom ennek semmi köze nem lehetett, az értékelhető teljesítményhez?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Barrow external cooling box
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Corsair RM850 teljesen moduláris tápegység, 80 PLUS Gold, 850W
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition