- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slimbie
tag
Sziasztok,
Na bocsi a késésért, leírom hogyan kell a samsung apokkat felvarázsolni
Előre szólok, nem biztos, hogy könnyű lesz, nekem is többszöri próbára sikerült
Ez alapján indultam ki:
"Hello Guys,
I don't know if somebody else found this trick so far, so just though of sharing with you.Now You can install Samsung Or HTC Collection's apps on Your Lumia devices.
Hello guys i found a trick to install samsung or Htc collection apps on YOur Lumia Phone. Its Amazing.
A small Trick is giving access to all apps from samsung and HTC collection.
And more over you can install Nokia Pro Camera on LUmia 820 by doing the same trick.
I have Lumia 820 and now i have alomost all applications from Samsung, HTC and NOkia.
The only thing you need to do is connect to a wifi network and enable proxy for that wifi connection. Please follow instructions bellow.1. Change your phone region to United States
2. Connect to a WiFi network
3. Under Settings - WiFi, click on the WiFi network you are connected to
4. Switch 'Proxy' to on. Now type "117.135.139.179" into "Server/URL". In "Port", type in "8888", then click on the tick at the bottom of the screen
7. Go to the Store and click on 'Nokia Collection' - now you will see all apps from HTC, Samsung and Nokia all together. install them all
"Annyit hozzáfűznék, hogy én Ausztráliára állítottam a régiót, és egyszerre csak egyet tudtam letölteni, utána újrakellet mindig indítani a telcsit...ha úgy sem jött össze akkor átváltani egy másik régióra és megint újraindítani majd próba....
Adatkapcsolatot kapcsoljátok ki, wifi be, állítsátok át a proxit, go áruház, nokia collections, majd ott lesznek a samsung appok is
, mondjuk kezdjétek a live wallpaperrel, ha elindítja a letöltést, nem fog lejönni, kapcsoljátok ki a proxyt, utána katt a folytatásra és utána lejön
-
Slimbie
tag
Sziasztok,
Most tűnt fel, hogy nálam nem lehet a gyorsnézentél színt állítani az éjszakai módhoz, pedig ugyan ez van fent nekem.....
Valakinek valami ötlet? -
Slimbie
tag
Üdv,
Azt valaki megtudná mondani hogyan tudom felrakni a 820-amra a Samsungos Appokat?
Az áruház nem engedi, de valahogy biztos fel lehet rakni (mint ahogy a pro cam-ot), mert a hozzászólásokban látok lumia készűlékkel rendelkezőket is.
Köszi -
Slimbie
tag
Üdv!
Nekem is megérkezett az amber, gondoltam hát akkor induljunk tiszta lappal és csinálok egy gyári adatok visszaállítást
Minden fasza volt, (előtte persze működött az amber stb), visszalőtte a gyári adatokat, de most az amber nincs rajta csak a gdr2.......Frissítésnél semmit nem talál. Ilyenkor mi vaaan? Mit csesztem el???
-
Slimbie
tag
Hi,
Azt mondja már meg valaki, hogy ha rámásolok egy zenét az SD kártyára, MIÉRT JELENIK MEG A TELEFONON 4X???? Ez a leg idegesítőbb ami van a WP-al.........
Hiába törlök mindent az sd-ről, majd vissza, semmi..van amikor "csak" 2x szerepel ugyan az a szám, most jelenleg minden albumban minden szám 4x szerepel...
WTF???
Ha rádugom a gépre, a WP alkalmazás is 3x látja, most komolyan töröljem le a "felesleget", egyesével???
-
Slimbie
tag
Én megvettem, de igazából semmi értelme nem volt, mert csak wifivel lehet használni. Szerintem tudod használni az ingyenest is, csak nagyítani nem tudsz a desktopon.
Viszont figyelmedbe ajánlom ezt , baromira jó
, mondjuk én bárhonnan el szerettem volna érni a pc-met, és ez tökéletes (meg persze INGYENES), WOL progival meg be is tudom kapcsolni.
viszont ha a lakásodban akarod irányítani a gépet, akkor talán a pc remote nyerőbb.
-
Slimbie
tag
Szerintem nagyon zsír képeket csinál a 820, én clever camerát használok fotózáshoz, nagyon bejön
A másik: nem rég kicseréltem a gyári akksit egy 1800mAh Mugen Powerre, és lehet nem tűnik soknak az a 150mAh, de teljesen más az egész.
korábban úgy használtam a telót, hogy ha nem neteztem levettem 2G-re,
takarékos üzemmód stb...
és így bírt ki egy napot, néha annyit se.
Mondjuk én elég sokmindent használok rajta.
A Mugen akksival nincs ennyi szopkodás, a 3G-t nyugodtan rajta hagyhatom, estig simán kibírja. Ha meg nem piszkálom annyira, napokig elvan.A hátlap levételhez meg annyit fűznék hozzá, hogy nem tudom ki töri el, de ott már nagyot kell bénázni.
Én kicsit máshogy veszem le, mint ahogy sokan írják (pl: izomból nyomni a kamerát..), a strapabíró hátlapot is könnyen levettem, pedig az aztán tényleg rajta van -
Slimbie
tag
Miért nem tudom felrakni a próbaverziót a NOVA3-ból?
Azt írja nincs elég hely... de még 3,5GB szabad a telefonon.
Elvileg kb 1GB lenne a játék, nem? -
Slimbie
tag
Nálatok amúgy ez a frissítés így néz ki?
Nálam baromira nem
(
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/kijelző-érintés/b08997ca-60ab-4dce-b088-f92e9c7994f3
-
Slimbie
tag
válasz
Spinmaster #2048 üzenetére
Hi,
Nekem egy 32GB-os class 10-es Samsung van benne, semmi gond vele, megy mint a szél
-
Slimbie
tag
Hi,
A GDR2-vel a Data Sense elérhető lesz ugye független telcsikhez is?
Egyébként tegnap beleraktam a nem rég vett Mugen Power 1800mAh-s aksit, majd írok, hogy mi újság vele
Lecseréltem én is a hátlapot, egy sárga strapabíróra, nagyon betyár! -
Slimbie
tag
Ezt mi mikor kapjuk meg? Nem tudja valaki? Nekem független a telcsim, gondolom akkor is megkapom a frissítést
http://winmagazin.blog.hu/2013/04/12/a_nokia_nem_alszik
Más:
A barátnőm sikeresen kimosta a telcsihez kapott fülest.
Nem tudom milyet vegyek, nekem bejön ez az agybadugós.
Más kérdés az impedancia, erről tudtok valami infót? -
Slimbie
tag
Hi,
Láma kérdés, de kezdőlapot hogy tudok beállítani a telefonon?
Sehogy?
Egy google kezdőlap jól jönne... -
Slimbie
tag
Sziasztok,
Nekem egy olyan "problémám" lenne jelenleg, hogy amikor belépek a zenelejátszóba és elindítok egy zenét, akkor a szürke háttér helyén miért nem jelenik meg pl az albumborító?
Ilyenkor a feloldó képernyő is csak egy nagy szürkeség
Erre gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=yfdL2ILtGP0
3:20-kor...
-
Slimbie
tag
Hi,
Ha már az akksikról van szó...
Most töltöttem fel fullra, majd újraindítottam a telót mert hiába töröltem ki egy zenei albumot, az akkor is ott figyelt
Szóval újraindítottam, majd 0%-ról kezdett az akksi..WTF?
Most megint tölti....
de nekem legalább nem lötyög -
Slimbie
tag
válasz
marcusa #1555 üzenetére
Lehet láma vagyok, és nem tudom rendesen elmondani. De nem élő csempét és lock screent szeretnék kirakni
Hanem amikor belemegyek, hogy zenék és videók -- gyüjtemény --- zenék --- (előadó) --- aztán kirakja az albumokat, személy szerint Dylan Ryche egyik albumát, a nevét kiírja, de az album borítóját nem teszi ki, pedig a jpg fájlt bemásolom a zene mappájába
Tehát alindítom a zenét a zenelejátszóba, és a kis négyzet helyén csak egy nagy csodálatos szürkeség van
Mit rontok el?
-
Slimbie
tag
-
Slimbie
tag
Srácok,
Flac audio fájlt hogy tudok lejátszani??? A másik, hogy az albumborítót nekem az istennek sem teszi ki
Felmásolom az sd-re a zenei mappákba, png fájl. Nem így kell?
Lumia 820
-
Slimbie
tag
Köszi az infókat!
Elvileg ez az 1800-as mugen aksival nem lesz vastagabb a készülék, ezért is érdekel inkább. Van egy másik, egy 3600-as, na azt beleraknám lehetne menni diót törni
Egyébként elvileg jó csempe van kint...
De, most ki is próbáltam valamit gyors, beraktam újra a csempét, és jó lett. -
Slimbie
tag
Üdv!
Nemrég vettem egy Lumia 820-at. Nagyon bejön, de lenne pár kérdésem:
Szóval, raktam fel néhány játékot kipróbálni, majd miután töröltem, gondolom nem törölte le az összes cuccot és a telefon memóriáján maradtak cuccok...
Hogyan lehet letörölni a telefon memóriájából a cuccokat? (Nekem az "Egyebek"-nél már lassan 2 giga van)
(Még nincs benne microSD kártya..ezért rakok mindent telóra)A másik:
A gyári akksit ki szeretném cserélni egy 1800mAh Mugen Powerre, valaki cserélte már ilyenre, és van valakinek tapasztalata ezzel?
Csak nálam szaggat a hihetetlen pókember, és a sötét lovag?
Azt hittem egy ilyen telón legalább úgy elfut mint az iphone5-ön....A "kapcsolatok" élő csempén miért csak két embernek jelenik meg a képe? Az is ritkán
Pedig mindenkihez raktam képet, azt hittem azokat váltogatja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- GTA VI
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest