Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kenyesan
csendes tag
válasz ad4m1337 #12067 üzenetére
Szia,
a SkyDrive tárhely nagysága attól függ mikori a fiókod. 2012.04.22-től már csak 7 GB, ha több kell az fizetős.
Amennyiben ezen dátum előtti volt a fiókod akkor a 25 GB-os tárhelyet vissza kaphattad, de akkor is magadnak kellett ezt visszakapcsolni. Ha régebbi a fiókod nézz utánna van e még lehetőség a nagyobb tárhely visszaállítására, egyébként marad a 7 GB. [link]Ahogy ellenőrini tudod:[link]
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz ad4m1337 #12067 üzenetére
Fólia csomag az egész akár telefonra. pár hsz-el feljebb már egy fórumos kolléga ajánlotta.
-
-
Intel fan11
őstag
válasz ad4m1337 #13182 üzenetére
kb én is itt járok! Elvileg a 3ik frissítés lenne a 7.8! Nem írja a listában BT fájlküldést! Akkor nem lehet fájlt küldeni Bt-n?
Na nekem most végzett! Megvan mind a 3 frissítés! Zuneba telefon beállítások frissítésbe írja hogy visszaállítható a 7.5 de az azóta eltelt időszakban feltett adatok elvesznek! Vki kérdezte hogy vissza rakható-e a 7.5 csak azért írom! Meg h ne húzgáljátok a netet. Várjatok míg a zune nem adja magától!
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
MODERÁTOR
válasz ad4m1337 #14851 üzenetére
törölni nincs értelme, legalábbis ha emailezésre is használtad. Én másfél-két éve átirányítottam a hotmailesre a leveleket, azóta kb 2x léptem be a gmailbe, amikor valami levél nagyon eltünt és annak a spamjébe landolt youtube-on kívül abszolut nincs rá szükség, de ott is meg lehet lenni nélküle, max néhány videót nem tudsz megnézni...
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
SPY0817
aktív tag
válasz ad4m1337 #14851 üzenetére
Én is migráltam magam de én meghagytam az accot ha nem használod kb nagyon mind1 hogy törlöd vagy sem..
A Bing szerintem nagyon jó amíg nem magyarul akarsz valamit keresni abban kicsit elvérzik legalábbis nem olyan jó találatokat ad mint a google.
(#14894) Akron99
Ez elég egyértelmű miért nem a Nokia Maps volt amivel összehasonlították.. mivel annak nincs offline térképe.. de igazából 1 család a 2.
Nem egy éles teszt volt mert jobban is ki lehetne vesézni a témát, de szerintem sokaknak hasznos lehet ezt tudni.. én nagyon szeretem a Nokia "Vezess"t mert elég kellemes használni gyors és kellőképpen pontos, ha hirtelen kell..| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Mr. Double B
tag
válasz ad4m1337 #15356 üzenetére
Ezzel sajnos nem nagyon tudsz mit csinálni... én ugyan így jártam a Neptunnal (Corvinus). Ott is az a gond, hogy nincs tisztességes biztonsági tanusítványuk, nincs hitelesítve, csak saját maguk által van aláírva.
Tovább enged a figyelmeztetés után, beirom a bejelenkezési adatokat, rákattintok a a belépés gombra, és semmi nem történik.
Aztán az is lehet, hogy nem a tanusítvány a gond, mert végülis a bejelentkezési oldalig tovább enged.
UI: azért az elég gáz, hogy egy banknak nincsen harmadik fél által hitelesített tanúsítványa...
Mr. Double B
-
ad4m1337
aktív tag
válasz ad4m1337 #16085 üzenetére
Sikerült megoldani a saját problémámat! Vagy is nem megoldani, hanem rájönni mi az.
##634# kódot beütve a headset connection ellenőrzésnél nálam állandóan azt írja, hogy be van dugva a headset a csatlakozóba, akkor is amikor nincs. Gondolom ez okozza azt a problémát, hogy nem jön ki hang a hangszóróból, kivéve a csengőhang és az ébresztő hangja, tehát youtube, zene stb. egyszerüen nem szólal meg a hangszórón. Gondolom hardveres hibáról szó nincs, mivel a csengőhang megszólal a hangszórón, de akkor miért jelzi azt, hogy a headset állandóan be van dugva?! Ezek szerint akár hardveres hiba is lehet. Még annyi, hogy 2 gyári resetet csináltam de a hiba ugyan úgy fenn áll. Szervízbe fogom vinni :/
Volt már valakinek, hasonló hibája? Ha hardveres a hiba akkor 1:1 kicserélik majd a telefont?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest