- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan87
tag
válasz
Bali27 #18750 üzenetére
Hát nem tudom...
Nálam múltkor lefagyott a hívómenü, előtte a messenger. Tisztára átmentünk már androidba. Azelőtt a nyomorult kamera tréfált meg, hogy kikerült a sorozatkép funkció a nagy újítással és pont kellet volna.
A Térkép-ről meg nem is beszélve. Egyszerűen nem talál meg egy települést. Kilépek, újra be és megtalálja (offline). Nagyon hasznos navigációs alkalmazás...Szóltam, hogy egy körforgalom kijárat el van cseszve egy adott helyen. A here drive-nál is leszarták, meg itt is. Soha nem lesz kijavítva.
Pont ami miatt szerettem (stabil, gördülékeny) azok a tulajdonságok egyesével elvesznek.
Úgy látom leáldozott a WP-nek, pedig csak 1,5 éves a teló. Általában 4-6 évig azért használok egyet, de ez szerintem szoftveresen nem fogja addig húzni. Hardveresen viszont tök frankó. Jó akksi, szép kijelző. Kár hogy elcseszik a fejlesztést.Ja, reggel meg az ébresztést nem lehetett kilőni...
Mindenki felkelt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest