- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
touchscreen
tag
Szia!
Én most cseréltem rajta egyet, mert a szerviztől 50 ezres ajánlatot kaptam. Ebayen van egy megbízható forrás, orosz az illető. 25 ezer valahányszázra jött ki szállítással együtt. Ha van egy ici-pici műszaki érzéked, akkor negyed óra alatt megvagy a cserével. 1 csavar az egész. Nekem azért tartott 20 percet, mert túl precíz vagyokgsmrepair_com így kell keresni, eredeti Nokia cuccokat árul. 1020-as kijelzőt valamiért nem hirdetnek ebayen, de rákérdeztem és volt nekik. 2 hét alatt meg is jött. Anno innen rendeltem az 520-asomhoz a kijelzőket. 100% eredeti! Nyugodtan rákérdezhetsz nála, korrekt eladó! Csak ajánlani tudom.
-
Trevize1987
aktív tag
Én most itt egy ph-s kollégánál voltam a hátlapcserével és nagyon korrektül megcsinálta (persze ami a legfontosabb volt az h gyári Nokia legyen a cserealkatrész és az is lett). Őt tudom ajánlani, de igaz én még egyszer voltam nála (szóval ez lehet akár egyszeri tapasztalat is, de nem hiszem).
Rohadt mikrofoncsere
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest