Hirdetés
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
kelepce #11655 üzenetére
"Szerintem a Térkép program indításakor a Hálózat alapú helymeghatározás mutat egy körülbelüli tartózkodási helyet a mobilcellák adatai alapján, majd a GPS ezt pontosítja. A mobilcellás helymeghatározás normál esetben működik ugyan, de mégsem olyan pontos, mint a GPS. Ezért nagy a piros kör. De ekkorát annak sem szabadna tévesztenie."
Pontosan így van. Hogy ekkorát nem szabadna tévednie? Ahol ritkán vannak az adótornyok ott bizony nagyon pontatlan. Ahol sűrűn, ott viszonylag pontos (legajább is sokkal pontosabb).
Annak idején az E65-ömmel a Google Maps (amelyben szintén van ilyen hálózatalapú helymeghatározás) egyszer azt mutatta, hogy Párizs külvárosában vagyok, egyszer pedig azt, hogy LA-ben (vagy San Franciscoban, már nem tudom). -
old rocker
veterán
válasz
kelepce #11622 üzenetére
Az 5800-n 8MB-ot vitt el. Észlelsz valami változást az előzőhöz képest?Mert ha nincs különösebb, én inkább megvárom, hátha ezt is integrálják a szoftverbe.
Az biztos, az 5800 tegnap, frissítés után, közel az ablakhoz se pillanat alatt talált műhódat... Csak abban a teflonban bőkezűbben mérték a memóriát... -
-
old rocker
veterán
válasz
kelepce #9760 üzenetére
Újdonságot én sem találtam,3.03-as térkép rajta volt. A belső memóriám viszont (pont a térkép telepítése után) 28 MB maradt. Megcsináltam a szoftverfrissítést, azóta 40.3 mega, a RAM 45 - ről indul bekapcsolás után, ez elkezd természetesen fogyni használat közben , most 42.5. Gyors, mint eddig, szóval nem tudom ,mik lennének azok a csodálatos újdonságok, de a + 12.5 meg az kellemes meglepetés. A telepítés az ovisuite-al gyorsan megvolt, semmi komplikáció. Az ovisuite-ot viszont változatlanul utálom, míg az E52 .... gyerekek, vigyázzatok nagyon vele, mert az qrvajó.
Ja, és a frissítés után vastagabb lett a hátlap, az egész telefon kapott egy nikkel-vanádium borítást golyóálló mellénnyel, ledkápráztatáscsillpítóval.
-
-
air
nagyúr
válasz
kelepce #8292 üzenetére
Ezt sajna jó pár embernél eljátsza a telefon, többek között nekem is így "frissített". Én bevittem a T szervizbe, és kértem szoftverfrissítést tőlük.Nálunk a cégnél sok E52-t vettek, sajna nem egy időben. A korábbi beszerzésekből származó telefonokkal nincs semmi baj, tökéletesen frissíthetőek. De a december elejei beszerzés készülékei szinte mind ezt csinálják frissítés helyett, és ahogy néztem kivétel nélkül az összesnek "hullámzik" a kijelzője. Rossz szériába sikerült belenyúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest