- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
Látod, erre nem is gondoltam, hogy én vagyok rossz helyen. Ezzel csak annyi a baj, hogy ha én oda megyek ahová mutatja, akkor ugye a jel is odébb megy. Így ez egy végtelen ciklus...
Havonta járok haza a szüleimhez. A régi és az új mepsz is a ~170km-es utat 223km-nek mutatja. Mert először elvisz az ellenkező irányba majd 30 km-t és onnan vissza a helyes irányba. Az autópályára meg az istenért sem akar felnavigálni.
Érthetőbben: Nyírbátorból mennék Putnokra. Erre a drága nem úgy mutatja hogy Nyírbátor--> Nyíregyháza--> autópálya--> Miskolc..... hanem
Nyírbátor--> Mátészalka!!!--> Nyíregyháza és Tokajnak haza. Ha az autópályán haladok, állandóan le akar vinni róla. Függetlenül attól, hogy az optimális, rövidebb út vagy a harmadik lehetőség van beállítva. Egyedül a rövidebb út kiválasztásakor nem akar körbe vinni de akkor sem akar autópályára vinni. Érdekes.Bocsi ha picit off voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest