Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• old rocker

veterán

válasz kezman #18932 üzenetére

Nagyjából hasonló tudású készülékekről van szó, kivéve a kamerát, ha jól tudom, az E72 autó fókuszos, viszont nincs rajta külön kamera billentyű. Úgy emlékszem, az E72-nek nagyon a belő memóriája, de ezt nem tudom biztosan. Az E72 anyaghasználat szempontjából jobbnak hírlik. A döntő különbség a billentyűzetben van: az E52 billentyűi - kivéve a zöld és piros billentyűket - kényelmesek, nagyok, jól kezelhetőek. Az E72 az összezsúfolt qwerty billentyűzet miatt nekem biztosan nem kellene. Az E72 kijelzője állandóan fektetett a telefon felépítéséből adódóan és paraszthajszálnyira kisebb is. (2.4 - 2.36 átm.)
    Akkumulátort illetően úgy tudom, az E72 is jól bírja, de az biztos, hogy a jelenleg kapható Nokia telefonok közül az E52 fej magasan kiemelkedik a mezőnyből; a több, mint 4 napig egy töltéssel való elketyegés (ami gyengébb használat mellett 6-8 nap is lehet) az E52 fő erénye.
    Ugyanakkor valamivel olcsóbban vesztegetik; ha tehát nem csábít különösebben a qwerty zsufi billentyűzet, én a magam részéről az E52-est javasolnám.

Ha megjavítják a 700-ast, lehet, hogy üzletelhetünk...

Új hozzászólás Aktív témák