- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
CharlieDrop #725 üzenetére
Amit én észrevettem 1. perctől fogva az az h. az automata fényerősség állítás szarul működik benne. Legalábbis nálam szar. Lakásban sötét/félárnyékos fényviszonyok között néha hol leveszi a fényerőt, néha meg indokolatlanul úgy megnöveli h. az ember szemét kisüti a fehér háttér. Mikor meg beteszem kocsiban a tartóba, ahol kb. max. fényerőnél olvasható csak a képernyő v. látható tisztán a navi, ott meg random úgy elsötétíti h. fájdalom (nyár, napsütés ugyebár, kb. csak max. fényerőn látható ilyenkor bármi a képernyőn). Főleg navi közben idegörlő. Muszáj voltam 1 hét után manuálra tenni, és én állítgatom hol fel hol le, bosszantó. A régi 920-as Nokiámon ez a dolog jól működött. Ott mondjuk más volt az idegölő: azon a telefonon a windows phone 8 volt a szar, mert nem lehetett csuszkán állítani a fényerőt. Volt 3 preset oszt légy vele boldog. Nem egyszerű dolgok ezek
Új hozzászólás Aktív témák
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest