Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
-
XuChi
addikt
válasz
Runner_fxr #7 üzenetére
Ezt megcáfolom. Barátnőm a psp-met nyomkodja mivel mahjjong mániás, lemmings-et is kedveli és a patapon-nal reggelente eggyüt rőhögünk az ágyban. Pedig ő már igen csak benne van a a korban, de ez egy más kérdés. A játék nem kor kérdése hanem az hogy tudj egy kicsit elszakadni ebből a világból. Persze vissza is kell tudni jönni onnan. Ha nem tudsz (koczka
) akkor van a baj, és menj el az első orvoshoz, mert komoly személyiségi zavarokhoz is vezethet a dolog. Ráadásul a realitás érzéket is elveszítheti a kedves gémer.
Rozsa színre: Barátnőm unoka testvére orvosira jár és a lány 5 nyelven beszél és olyan tudása van hogy le a kalappal előtte. És mit vett magának
? Rózsaszín laptopot. És oda meg vissza van érte. Pedig nem ezt vártam volna tőle. Pl vörös, bordó kék vagy bármi csak ne Rózsaszínt
-
Szerintem úgy gondolták pl a sony-nál hogy majd a rózsaszín psp nagy siker lesz a csajoknál. Hát nem lett. Én még életemben nem láttam olyan lányt akit akár 1 percnél tovább szórakoztatott volna egy videójáték vagy bármi ami ezzel kapcsolatos. Szerintem kár ezzel foglalkozniuk. A csajok a rózsaszínt jobban kedvelik pl egy fehérneműben vagy egy táskában, de nem konzolban. Vásárolni szeretnek (nem konzolt ellenben bármi mást igen), meg kozmetikushoz járni, még bulizni is szeretnek, meg még @zt is szeretik.. de azt nagyon!
-
Siera
senior tag
-
copin
őstag
viszont bizonytalan, hogy az akció hozzánk is elér.
Hol lesz ilyen biztosan?
-
copin
őstag
Mi olyan extra ebben a brain age-ben?
XuChi Van aki szereti a színeket.
Igaz nekem átlátszóban kéne handheld, de egy Mario-ra kigyúrt DS-t is bevállalnék. : ) Ugyanúgy kezdted a hozzászólásod, mint az első posztoló... Fucsa.
Ha jobban belegondolok, ez a babakék sem rossz.
-
XuChi
addikt
Sosem értettem miért jó az ilyen "rikító" szinekben kiadni ezeket konzolokat. Psp is szürkében és fehérben jó csak. Az alap fekete hamar koszolódik sajnos.
-
Siera
senior tag
sosem értettem,hogy mértjó pl pspnél is,hogy kiadják a rózsaszín pspt,aztán már 5ezerrel olcsóbban kell adni mint a feketét,hogy valaki elvigye
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!