- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már emlékszem, pont hogy feszültséget kellett emelni. Valami olyasmi volt hogy talán 2 pint kellett volna átkötni rajta. De végül nem csináltam meg, mert apám nem lett volna boldog ha kinyírtam volna a CPUt.
Ha jól emlékszem ezzel olyan 50 százalékos növekedést lehetett volna elérni(de ebben már tényleg nem vagyok biztos).
Amúgy igen jó hogy ezek az új CPUk támogatják gyárilag a tuningot(Turbo). Egyébként az otthoni laptopban levő GT 650M-et is felhúztam egy kicsit és nem mondanám hogy jobban melegszik.
-
A Celeront meg is akartam tuningolni, lett is volna rá egy módszer, de nem mertem megcsinálni. Egy hozzáértő szerint csak 50 százalék lett volna az esélye hogy sikerül és nem megy tönkre a processzor.
Na az 5670-es már valami, látom valaki még GTA V-öt is játszott vele lowonMondjuk az igaz, de azért már 50 - 70 Euróért is találni erősebb tiszta új kártyát mint ez. Kapásból ott a GT 730-as.
-
Akkor az ára fogja majd eldönteni hogy van -e értelme. Én biztos, hogy ha lenne egy ugyanennyibe kerülő, de mondjuk kétszer ilyen erős kártya, akkor azt választanám...
Amúgy utólag olvastam én is hogy a HD 4650 nem nagy eset, de AGP kellett nem igazán volt más választás. Az már más kérdés, hogy még egyszer nem venném meg, szóval nem érte meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA új, belépőszintű megoldása az IGP-ket akarja kiváltani.
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS RTX 3060 TI 8GB / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest