- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
Ha ilyen lessz az en fejem is orul,eddig talan a most wanted volt az a resz ami a legjobban megfogott.Csak nehogy az legyen ami az elozo par resszel volt,jo kepek,videok,stb,aztan kiadnak 1 nagy fst.Az elozoek alapjan elegge bizalmatlan vagyok ezzel kapcsolatba,de ne legyen igazam,majd meglatjuk mit hoznak ki belole a sracok.
-
norbitális
tag
EZAZ én is örülök a fejemnek meg a haverom is xD ha produkálnak egy Most Wanted 2-őt akkor zsírosbödön lessz.
-
madstunt
addikt
nah újra előveszik rockport cityt?
nagyon rövid idő alatt sikerült kedvet csinlni a kipróbáláshoz az MW-s jó emlékek miatt
-
eszgé100
őstag
ennek nem is lesz single playeres része?
-
atike
nagyúr
Nekem tetszik...
-
gabi81
tag
A harmadik kép egy az egyben a MW.
-
infectedmann
őstag
Háát. Kiváncsi leszek. Biztos nem lesz a szimulátor (ahogy végül a Shift se lett az
), de hátha valami jó kis arcade mulattság lesz. Néha rFactor mellé ilyen is kell
-
MrBrooks
tag
Hát ez tiszta Most Wanted első blikkre. (Amit nem is bánok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest