- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
Nem értem...
A "nem"-et a "ritkán" elé is szántam. Mondjuk lehet, hogy ez esetben egybe, esetleg kötőjellel kellene írni. Ezt télleg nem tom. De tartalmilag pont azt sikerült írnom, amit akartam...
Ellenben, aki nemritkán - talán így kellett volna akkor is- írta már be ide a videok hiányát, az janeko volt, őrá utaltam anno nemes egyszerűséggel - mint most is - "ő"-ként, tekintve, hogy ott már Sirandrish-nak válaszoltam, és tőle erről értesültem.
De senkit nem volt szándékom ezzel bántani ... Téged se.Minden esetre jobb lenne már javítani ezt a linkelős dolgot...
-
_Toka_
senior tag
Vagy valaki, aki az oldal motorjában Firefox alatt is láthatóvá tudja tenni a videok linkjét...
Az a kék "e"-betűs például mutatja...
(#4) Sirandrish: Nem mindenki jár erre minden nap...
Peace!
(#8) Sirandrish: Mondom, hogy nem mindenki jár erre minden nap... Én pl. azt nem tudtam, hogy ő ezt nem ritkán beírja ide...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nagyjából három hetet kell még malmozni a Need for Speed Undercover november huszonegyedikére időzített európai megjelenéséig. Az EA addig jófajta menekülős videókkal szórakoztatja a jónépet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest