Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
áááá, én letettem róla, amibe azok kerülnek, majdnem meghozom japánból a 4 kovácsolt felnit... szóval vicc.
marad a standard pc cucc majd, kiválogatom, micro atx deszka, c2d proci, 4gb ram, meg egy erősebb 1 gigás 8800gt, egy fél terás vinyó, egy 12 centis silent, ennyi. szívem szerint már az optikai meghajtót is elhagynám, de az végülis nem tétel igazán..
ok nem lesz annyira ütős kinézetre mint egy shuttle és társai, de annyiba se fog fájni.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ste
addikt
nem tetszik
az egyedüli extra a hátsó légkavaró gumis rögzítése -
Integra
titán
meg a másik hogy valami képen milyen jól mutat, aztán meglátod élőben és....
mondjuk én már igyekszem megfogadni hogy legközelebbi házam egy aspire q-pack féle kis atomerőmű lesz és még egyszer nem akarok valami lóbaszó midi tornyot se, mert semmi értelmét nem látom már...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
AdamNorthWes
tag
Szép kis ház Remélem 10 körül lesz
Erről a Caterpillar-ról még nem hallottam tudna valaki róla egy linket dobni?Mod: Már megvan
[ Szerkesztve ]
'Use your brain and you have a good day.' :)
-
törölt tag
az aerocool t40-em is ugyanilyen, csak nem fer bele ennyi cucc, cserebe viszont a szabalyozo panel meg hamar elromlik
-
BobChemistry
őstag
kíváncsi vagyok, mennyi lesz idehaza
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
engusz
veterán
Szubjektív, hogy kinek mi tetszik. Ám sokszor csalnak a képek. (Nem pont rád gondolok, csak nálad jutott eszembe.) Először nem tetszett a Caterpillar (szigorúan képek alapján), aztán, kézbe véve, már más volt a helyzet. Azóta egy ilyen házban csücsül a gépem. Furcsa.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Blackhole13
senior tag
Nah végre lehet nekem is Nexus házam! - bár nehéz a döntés CM 690 ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
húha, egy ház, amiben újra normálisan fekszenek a vinyók
és még szép is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
engusz
veterán
Igen, mi folyamatosan ezzel szívunk. Akár Chieftec, de lehet Silverstone is. A Caterpillar LED-jei viszont teljesen kultúrált fényerejűek.
Ha majd jön Cloduis, úgy is megy ki tesztre, és akkor kiderül.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Traxx
őstag
"a külső fénycsík pedig a házban uralkodó hőmérsékletről ad hozzávetőleges visszajelzést. Alapesetben kéken világít, ibolyaszínt vesz fel, ha 45–55 fok közötti a belső hőmérséklet, míg a 65 fokot meghaladó forróságot vörös fénnyel jelzi."
Na ha kék, akkor azt elég sokan rühellni fogják Az irodai gép házán lévő kék LED-től is gutaütést kapok
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
engusz
veterán
Olcsóbb lesz, mint a Caterpillar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Építő/felújító topik
- Politika
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...