- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Erre már lehet benevezek.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslie_smith
aktív tag
Én egy 16-os vagy 32-es 3G-snek örülnék a leginkább.
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
8nemesis8
veterán
Csak ne legyen túl sok Nexus hardver, nehogy a végén itt is 4-5 készüléket kelljen egyidejűleg támogatni majd...
-
assemble
addikt
Vam az miert jonne ra? Nem hiszem hogy rajon, mas orszagokban is (pl Anglia) a netto ara kb pontosan ugyanannyi es csak az Afa jon ra. Ha Amerikabol rendelned te mint vevo, legfeljebb akkor, egy kereskedonek egyebkent szerintem biztosan nem jon ra vam, plane ha EU-n belulrol szerzi be.
Ami inkabb rajon nalunk: az peldaul a kereskesok extra haszna, illetve az artisjus nevu tolvajbanda altal (masok neveben beszedett, de sajat maguk altal felhasznalt) beszedett vedelmi penz, ami roviden arrol szol, hogy mivel tarhely van a gepeden, ezert feltetelezik hogy arra te warezolni fogsz zeneket es filmeket, es ezert raknak ra extra jogdijakat irhato cd-dvd-kre, pendrive-okra, vinyokra, es meg bizony tablakra is, barmirel aminek tarhelye van. Ezert is olyan baromi dragak ezek Magyarorszagon aki csodalkozott volna.
Meg szallagavatokat is jarnak, hogy az ott elhangzo kulfoldi szamokert szazezreket behajtsanak a csoro iskolaktol, a penzt persze nehogy azt hidd hogy tovabbutaljak Lady Gaga-nak, hanem ok tartjak meg. Nem vicc, ez a szervezet ma, Magyarorszagon torvenyes keretek kozott mukodik.[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
Na akkor sorjában. 80k, 16-os, így nettó 249$ lenne az amcsi ár. Plusz áfa, vám...
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Integra
titán
remélem mindneki látta az edigital oldalán mennyibe kerül a nexus7......
LOL...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
butyek
senior tag
Inkább egy 3g modult raknának bele.
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
nkmedve
őstag
Nem kell root feltétletnül, csak meg kell venni a Nexus Media Importer nevű alkalmazást. (2-3 dollár, már nem tudom pontosan mennyi) azzal lehet USB stickrol felmásolni vagy streamelni fájlokat. Tud NTFS-t is olvasni ami hasznos ha nagy méretű sticket akarsz használni, vagy 4 gigánál nagyobb videókat akarsz nézni.
-
malnabokor
senior tag
Tudom ,de a második se talált, mert ösztöndíjjal vagyok kint, és emellett dolgozom is a helyi könyvtárban
3-4 éve a 2,4 kilós hp pavilion tx1000-es érintőképernyős laptopot is vittem simán fél kézben táblaüzemmódban, hidd el azután az iPad pehelykönnyű ha filmet nézek ezen, akkor csak leteszem az ölembe, nem nagyon érzem a tömegét.köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Jannn
aktív tag
válasz malnabokor #31 üzenetére
Csak vicceltem
Így akkor még rosszabb a helyzet, mert a pénzt csak viszed
Ipad sajnos túl nehéz, azon egy filmet megnézni felér egy edzéssel -
fojuzer
aktív tag
nos ezek a gépek mik meg dobogtatják a felhasználok,szivét.Igaz /proli-Magyariakat/ ez nem vigasztal,neki,ilyenekre sosem tellik.
föolvaso
-
leslie_smith
aktív tag
válasz malnabokor #31 üzenetére
Pedig egy 10-es mellé nem rossz egy 7-es.
-
leslie_smith
aktív tag
Akkor most mennyi lesz a 32GB-snek az ára?
-
MPM
tag
Na bazz, mostanában tervezek venni egyet, mert 2-3 héten belül jön haza Londonból rokonom, addig meg lehet ki se jön, akkor meg csak elküldeni tudja majd, miután visszament, az meg jó drága....
-
leslie_smith
aktív tag
Nem rossz ajánlat,csak nálunk biztos drágább lesz.
Talán az acer iconia a 110 olcsóbb lesz és az bővíthetőA mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
Jannn
aktív tag
válasz malnabokor #22 üzenetére
Most mondjam azt, hogy ha nem a Tescoban lennél árufeltöltő, akkor akár 1 napi kereseted is elég lenne az árára?
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
Igen, közben én is rájöttem.
Ebből is látszik, mennyire nem vagyok képben a tableteknél...talán azért mert nem érdekelnek. A számmisztika annál inkábbAz erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
malnabokor
senior tag
most mondjam azt, hogy épp Angliából olvasom a cikket és még itt is maradok egy ideig?
Ennek ellenére nem hinném hogy vennék egyet, bár nagyon csábító ajánlat
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
mumk1
addikt
válasz menyhartlevi #19 üzenetére
Igen, root az kell. Én ezzel használom.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
BDave
őstag
válasz menyhartlevi #19 üzenetére
Kell root.
-
menyhartlevi
aktív tag
#15 mumk1
Lehet így is?
Mármint hogy kell hozzá root?[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
"Természetesen ennél jóval alacsonyabb áron is vannak a piacon táblagépek, melyek sorát állítólag a Google is bővíteni szeretné egy mindössze 99 dolláros belépőszintű ajánlattal."
Hát ez durva! De ennek a 32GBosnak is jó az ára! Kint érdemes megvenni
-
Mathiassa
tag
A hírnek örülök, de én még mindig nem értem, hogy egy ugyanolyan felszereltségű okostelefon és táblagép közül miért az okostelefon a drágább.
Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
mumk1
addikt
válasz FragMaster #1 üzenetére
Viszont én meg rá is unok a 16GB-osra, mire kijön a 32-es.
Különben meg, ezen legalább megy rendesen az OTG, úgy hogy aki filmezni, zenélni akar, az rápattint egy pendrive-ot és csókolom. Jó kis cucc ez, pláne ennyiért.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
őstag
Na én a 99$ -s cuccra várok,az best buy lesz
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
eddynyul
csendes tag
A 99$-os cucc még érdekes is lehet, de így a 32 Gb-os se rossz ajánlat. Az angliai ismerős által pedig garantált az ár
-
lmisi
senior tag
válasz vagtatohippo #8 üzenetére
A 19-os is 90-el kezdett volna hivatalosan nálunk és 80 lett belőle. Karácsonyra lehet a 32-est hozzádvágják 75-ért a 16-ost 65-ért, persze ez csak spekuláció. Nem kell kapkodni
-
vagtatohippo
csendes tag
Egy ilyenre szívesen beruháznék, csak sajnos nálunk 100 k-nál alább bizos nem fog kezdeni. Annyit meg nem tudok táblagépért adni.
-
FeRRaR1
őstag
válasz FragMaster #1 üzenetére
159 fontért vettem 8 gigásat faternek ajándékba, de nem érzem hogy rosszul jártam volna
-
hunter84
aktív tag
Ezeknél az áraknál mindig megdobban a szívem, aztán eszembe jut, hogy "hé b@zdmeg, én Magyarországon vagyok, ne is álmodozz!"
A 32-eset minden esetre már előre vágom, hogy idehaza felárral szórják majd.
Tényleg, azt észrevette valaki, hogy pl. az Edigital 90-ért kezdte el szórni a Nexus 7-et, majd fukaréknál megjelent 80-ért, így ők is levitték az árat?
-
Youri
veterán
ICS logo, és JB megnevezés? Akkor lehet ennyire hiteles a tárhely is
szp1: Igen, 199 GBP volt a 16-os
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
szp1
addikt
Ezt most nem értem.
Eddig a 16 GB-os volt 199 USD.
Most a 32-es 199 GBP. Ezek szerint eddig a 16 -os is 199 GBP volt ?
Persze lehet, hogy nekem lassú a felfogásom...szerk.:
Közben rájöttem : eddig a 16-os volt a 249 USD. Igaz?[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Bambalazs
senior tag
$99 Nexus 7 nagyot ütne... Apple labdába se tudna rúgni az iPad minivel. A kiszivárgott infók alapján abból a 8GB-os modell lenne €250.
-
FragMaster
addikt
Korai vásárlók, szevasztoook
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest