- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorro13
csendes tag
Nos megoldódott. Egyszerűen csak rossz kódot írtam be.
Eheh sorry.
Szóval minden rendben ment. Majd telepítettem az USB adaptert. Az is rendben ment majdnem. A router és az adapter érzékelte egymást, volt jel stb. De a netre mégsem kapcsolódott. A vezeték nélküli kapcsolat állapotjelző paneljén, vagy mi a neve, alul az IP cím nem szerepel. Csak a _._._._ vonalak. A csatlakozás állapota rendben, a jelerősség és a többi is, de IP cím nincs. Azt írják, hogy indítsam akkor újra a gépet. De nem történt változás. Sőt most már a vezetékesen sincs internet kapcsolatom a routerrel, csak nélküle a modemmel. NaMegpróbálok utánanézni, talán megint én írta be valami rossz kódot, vagy beállítást, de ha valakinek van ötlete...
G.
-
Gorro13
csendes tag
Nem lehet, hogy még itt az elején van a gubanc. Még az elején a hálózati beállítások ellenőrzésénél ezt írja:
[P
][/P]A jelenlegi hálózati beállítások feljegyzése
A számítógép „PPPoE” protokoll használatával csatlakozik az internetre.
Fontos:Mindenképpen nyomtassa ki vagy írja le a képernyőn látható beállításokat.Bejelentkezési név a telepítő a következő beállítást találta a PPPoE fiókhoz: [I](itt leírja a bejelentkezési nevet amit most nem adok meg)
[/I]Jelszó: ez gyakran a fő email fiókhoz megadott jelszó
Figyelmeztetés: Ne lépjen tovább, amíg nem tudta meg a PPPoE jelszavát
Az útválasztó működéséhez a számítógépen található DNS-címeket DHCP használatával kll beállítani. Ennek érdekében a Telepítési segéd automatikusan újrakonfigurálja a számítógépet. Ezekkel a DNS beállításokkal kell majd konfigurálni az útválasztó. Mindenképpen jegyezze le vagy nyomtassa ki ezeket az adatokat. A folytatáshoz kattintson a Tovább gombra.
Megjegyzés: Ha „Újratárcsázás” üzenetet kap, a PPPoE újratárcsázási képernyő bezárásához kattintson a Mégse gombra.
Mit jelent itt az, hogy ne lépjen tovább, amíg nem tudta meg a jelszavát? (én tudom jelszavam)
és Mndenképpen jegyezze le vagy nyomtassa ki ezeket az adatokat. Milyen adatokat, honnan.?Ui:
No kicsit hosszú lett bocs. -
Gorro13
csendes tag
Hello!
.
Nekem a következő a problémám: miután összekötöttem a gépet, modemet, routert, mindent úgy csinálva, mint azt a telepítő lemez előírja, minden lámpa világít, aminek kell. Ezután a csatlakozás aktiválás következne, de miközben ezt végzi (kis türelmet...)egyszer csak bezáródik az ablak, és kész vége. Befejezi, nem tud csatlakozni a netre. Utána én is megpróbálom de nem megy. Ha a routert kiveszem a rendszerből, akkor persze megy a net, mint rendesen. Ha valakinek van tippje, please.G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iqos cigaretta
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest