- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Ennek az árnak a felérét,már lehet kapni fuji amilo minit.Bár én sose vennék fuji notit, de ha valaki ilyen kisméretű gépre vágyik akkor jó lehet akár az is.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
Hát azért szerintem az a 115 ezres ár egy kicsit sok egy ilyen gépért.Egy kicsit hozzáteszek és már rendes notit lehet venni normális méretű kijelzővel.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Sca
csendes tag
Értem.
Ebből a szempontból ez nem a te géped
Én nem használok külső HHD-t, mert azzal pont a mobilitást veszíteném el. Ez csak egy 2. (ill. 3. gép) van benne 80GB-os HDD. Az mindenre elég az akkumulátor lemerüléséig. vagy akár tovább is. Pl simán elférne rajta a 24 sorozat 7 évadja(110 óra film) -
Sca
csendes tag
Na vettem egy 6 cellás aksit az s9-es gépemhez. Így már egész jó: nagy fényerőnél több mint 3 órát lehetett videózni az első töltés után.
Végül is jó kis kompromisszumos gép. Nem az első Lenovo gépem és most sem csalódtam.
- Kissebb mint az új ASUS, MSI sorozatok. Súlyban is kevesebb
- Jobb a billentyűzet mint a legtöbb konkurens gépnél(Múltkor láttam egy Toshiba gépet, aminek potyogtak a billentyűi!!! Eredetileg olyat akartam venni de ez nagyon elvette a kedvemet tőle))
- A felület fekete és matt. Egyáltalán nem olyan ujjlenyomatos mint a tesztben.
- Jó a minőség: nem recseg, nem ropog. A hűtés zajszintje pedig elfogadható.
- Egy csomó Lenovo szervíz van országhatáron belül. Ez ugye nem mondható el a többi piacvezető márkáról. (Itt esett ki az ASUS, Acer)
- El nem tudom képzelni, hogy miért volna szükségem 3 USB-re. Ezeket a gépeket nem otthoni, asztali használatra csinálták (max egy egér és pendrive)Ha valaki netbook-ot akat venni, akkor érdemes ezt berakni a jelöltekhez.
-
twollah
nagyúr
Ilyen bemutatot minden PH!s netbook teszthez!
-
Mamuska
őstag
Ilyet is csak feketében. Szerintem sem előnyös a két usb, meg az árán egy kicsit én is húztam a számat.
-
ponti_ak
addikt
Igényes, kerek egész, szép teszt, köszönet érte!
A kis piros netbook is tetszik! (..csak a nejem meg ne lássa... ) -
Mazsika
őstag
jöhetne én el tudnám viselni ahogy van!
Dáccsika
-
origamihl
csendes tag
Két dolog ezzel a cuccal kapcsolatban.
1. Agyon verném ,ha szembe jönne az utcán azt a marha tervezőt, aki piros-fehér notira zöld jack lyukat tesz. Ezeket sosem értettem....
2. Én néha már 1280*800 miatt is sírok, hogy nem elég magas, akkor 600 ?
-
Alchemist
addikt
Ennek is ocsmány fényes kinézete van, mint a legtöbb társának... van amiben egy kicsit jobb, van amiben kicsit gyengébb a társainál... inkább vennék helyette használt X...-es ThinkPad-et.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
rudi
nagyúr
Szerintem is, különösen az akkuidő miatt. Bár nem egy kijelző-elrepedős esetet dokumentáltak már nála. Most itt nyomul nálam az 1002-es, ez elég érdekes darab. Külsőre olya mint az S101, megmaradt a (nagyon vékony)fémborítás a csuklótámaszon, de levették a krómos sallangot meg a csillogó fedelet (ide is aza vékony fém került). Akkuban az idle tesztünkre kb. 5 órát tippel az XP (új akkunál nem szokott sokat tévedni), ami nem csúcsszuper, de az átlagnál jobb. Merevlemezes, szép halk, egyenletesen és nem túlzottan melegszik, szóval szerintem a jelenlegi árfolyamoknál 120k környékén beszt báj lehet, csak félő, hogy árban inkább az S101-hez lesz közelebb, de mindjárt rékérdezek.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Franklin
addikt
Ez a függőleges 576 pixel, ez nagyon durva.
Kár hogy nem tettetek be egy screenshotot pl. a PH vagy az Index főoldaláról, mennyi is látszik ilyen felbontás mellett a weblapokból. Kb. a felső reklámbannereken kívül semmi... ez egy netezősnek nevezett gépnek nem egy túl nagy előnye sztem... de hát akit nem zavar ez, az csak vegye meg :-)
-
rakal
senior tag
A cikket végigolvasva azt hiszem jól döntöttem,hogy az MSI Windet választottam(billentyűzet,melegedés zajosság képernyő etc. mind jobb,mint a Lenovóé)
Igaz a Lenovo designosabb,de a szép külsőt könnyű megszokni,a fennt leírt gyengeségek meg a mindennapokban mindig hátulütőt jelentenek...[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Szép szép
De az ára miatt talán mégis maradnék egy egyszerű Asus mellett...
De tetszik.Jól emlékszem, hogy készülőben egy Sony netbook is?
-
lúzer
veterán
jól látom, nincs í betű?
ja jó, fn-el van, sorry[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
-
m@xsys
senior tag
Szép lett volna, jó lett volna, ha nem cseszik el a kijelzőt. Kár érte.
Azért meglepett, h milyen hangos. -
Skizz
addikt
Phenomenális.
-
WonderCSabo
félisten
Jó a cikk! Szép ez a netbook kívülről, felnyitva se ronda, de ezek az ujjlenyomatok elég durvák.
-
phpmoli
tag
az a durva, hogy az eltelt 6 honap utan meg mindig az msi wind-et valasztanam.
-
E-Maxx
tag
válasz #13260800 #22 üzenetére
Én is használtam már pöcök egeret, de valahogy sosem tudtam megszeretni, mindig maradtam inkább tapipadnál, mint a hanyattegérnél. Pedig látom, hogy rengeteg helyen istenítik, de én semmi pénzért nem használnám azt, tapipad helyett.
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
törölt tag
Én nagyon szeretem az IBM pöcök egerét. A tapipad le is van tiltva nálam. Én szivesen látnák egy pöcök egeret a masinán, még tőlem a tapipad le is maradhatot volna. Így talán több hely is lenne a billentyüzetnek. Dehát nem az én igényeminek készitik eme kisgépet .
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz Aprósólyom #16 üzenetére
Winden is rendes í gomb van és a többi sem kicsi. Egyedül a kurzorgombjai kisebbek a megszokottnál.
Ez az S10e az elmegy kategória. Szerintem az usb-je lehetne több, a kijelző felbontását csökkenteni hülyeség volt, a szépség meg relatív."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
E-Maxx
tag
A legtöbbön így van, de pl. eee 701-en, 900-on nem.
De viszont azon olyan töpörtyű a többi gomd, hogy ihajj....# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Sca
csendes tag
válasz Grigorisz #15 üzenetére
Santaclaus + Grigorisz :Az EUR/HUF árfolyamot csak azért említettem mert a legtöbb kereskedelmi elszámolás ebben történik. De mivel itt a forint gyengeségéről van szó ezért ua. az ábra az USD/HUF árfolyamokkal. Január közepén az USD/HUF árfolyam 213 volt. A mai napon ez 231. Az éves prognozisok szerint nem sok változás várható itt.
Értelem szerűen a rendelés és kifizetés között eltelik egy kevés idő és nem azonnal gyűrűzik be a hatás. Kell néhány hét. De minden egyéb tényező változatlansága mellett az ár emelkedni fog. -
stifi
senior tag
szerintem inkább lenyomod Te is 3x amiatt az egy betű miatt, minthogy a hozzászólásod többi 300 karakterét nagyítóval kelljen keresned a billentyűzetnek nem nevezhető lego-táblán (ld pl toshiba nb100, asus eee 701)
egyébként az árhoz nekem nagyon hiányzik a megjegyzés, hogy körülbelül ennyit kóstál, mert itt kerek perec ki van jelentve, hogy 115000, amikor pl az usanotebooknál egy ötössel kapásból olcsóbb (most), az meg akárhogy nézem majdnem 5%
szerk: és ott másfél giga rammal van
[ Szerkesztve ]
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha már mindenképp netbook kéne akkor ezt venném. Egész szimpatikus gép.
Més que un club!
-
Aprósólyom
addikt
Eltartott egy darabig, míg megtaláltam a hosszú "í" betűt. Eddig nem is figyeltem meg, de minden netbook-on így szerepel? Két gombot lenyomni egy betűért? Ebben a rövid hsz.-ben is egyből 3-szor szerepel... szerintem eléggé kényelmetlen.
Jevons paradox
-
Champipi
aktív tag
Ugye az ember elsőre rávágná legszívesebben, hogy dráááága! Egy szottyad prociért ennyit kiadni ez sok. De aztán rájövök, hogy nincs az Atomnak a piacon jelenelg konkurrense, így hát mégsem mondhatom, hogy drága, hisz az a drága, aminél van olcsóbb, hehe
Majd ha kijön végre a Via is chipjével az talán lenyomja 60-80 000 Ft közé ezeket a kis filmézős-internetezős gépeket.
-
Sca
csendes tag
válasz santaclaus #10 üzenetére
Hát bizony a jelenlegi 300-as EUR/HUF még nincs benne az árban. Tehát hamarosan várható még egy 5-7 százalékos emelkedés(változatlan árréssel és gyártói árral számolva)
-
divrapier
tag
super pi 1M: 92,921 de reg lattam mar ehhez foghatot.
jo, tudom, ez nem arrol szol, de ha mar arban utolertek a rendes laptopokat... amirol szolna: fele ennyi arat, es min 2x ennyi uzemidot szeretnek latni.GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP
-
Sefter
veterán
majdnem ilyet vettem, ami vissza tartott:
- 2 usb port
- viszonylag magas árPsn ID: sefter_hun
-
MLaca
őstag
sztem eddig még mindig az asus 1000 atomos a legjobb a kis gépek között.
http://mlzphoto.hu/
-
marcias
őstag
szép neti. Eddig talán ez kéne a legjobban, de inkább ez sem.
Meg egy Phenom II is kéne.
-
radírfej
senior tag
volt szerencsém két hétig használni a fent említett kis gépet, néhány dolog:
- valóban igen tetszetős a külalak, de nem csak kívülről, hanem nyitottan is. a billenytyűzet tapintásra nagyon kellemes, az én közepes méretű ujjaimnak még éppen megfelelt, tapipad szűkös.
- beépített webkamera, egész jó, de nem érdemes csodát várni. ami viszont nem nagyon jó, az a beépített mikrofon. a cikkben írták is a tesztelők, hogy hangos a kis masina, ez a hanghatás nagyon komolyan beszűrődik a mikrofon által felvett hangokba, gyakorlatilag hosszú távon fejfájás szintig emelve az alapzajt. érdemes kiegészítő megoldásként valami headset-et beszerezni.
-a képernyő méretet hamar meg lehet szokni, nagy különbség nincs a konkurenciához viszonyítva, filmezéshez pedig egyenesen ideális.
összességében kellemes kis gép, de hangos, akit ez nem zavar, annak nagyon jó társa lehet.
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
Grigorisz
aktív tag
a két USB nem túl előnyös... bár maga a gép tényleg szép. szvsz szebb mint a többi netbook
[ Szerkesztve ]
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
Wise
csendes tag
Asszem ballagás után beruházok majd egy feketére, vagy fehérre...
-
E-Maxx
tag
Tényleg nagyon tetszetős, csak az a fránya rövid akkuidő....
5-6órának már tudnék örülni, de ez kevés.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- Politika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vicces képek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- eMag 2027-ig garis MSI GF63 gamer i7 11800H 16GB 1.5TB SSD RTX 2050 Win 11 pro laptop
- ASUS ROG STRIX GL553VD - Intel i7, GeForce GTX 1050Ti, 16GB RAM
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Laptop eladó
- MacBook Pro 13" Retina Mid-2017 i7-2.5Ghz 16GB 500GB garanciával, üzletből
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest