- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Dr. Akula #198 üzenetére
"fröcsögő száj" helyett mennyiből tart rákeresni az oprendszer nélküli géphegyekre? Esetleg visszaolvasni, volt már rengeteg linkelve.
Ez hülyeség... ha én laptop -ot akarok, és kinéztem hogy hardware -ben nekem az xyz típus tökéletes, és csak azért nem vehetem meg, mert windows -t is vehetek mellé, az nem jó. És ne gyere az autós példával, mert nem olyan... Itt egy gombnyomás kérdése az egész. Semmi akadálya nem lenne. Ha nem fogadom el a licenc -et, nem veszek windows -t.... ennyi.
Ez sem az üzletmenetben, sem a számlázásban nem okozna az ég világon semmi fennakadást. Lenne egy plusz papír, hogy windows -t vett, vagy nem vett... ennyi. Ha kell, mert azért veszem a gépet akkor fizetek érte, ha nem kell, akkor meg nem.Ennek így kellene működni. -
nemlehet
őstag
válasz
Dr. Akula #198 üzenetére
Tök jó, hogy te pontosan tudod milyen licenceim vannak otthon és egyből elítélsz támadsz és ferdítesz. Ember menj ki rugdalj meg egy követ ha ennyire agresszív vagy. Attól, hogy nagy a pofád még nem lesz igazad.
Többször lett bizonyítva, hogy az oprendszer nélküli géphegyek szlogen az egy ordas nagy kamu. Vagy a nagyon alsó, vagy az üzleti felső kategóriában van üres gépekből választék ami azért valljuk be hétköznapi vásárlóként nem a legszélesebb szegmens. Avarage John nem 70k-s tescos gépet fog venni, de egy 700k Latitude-ot sem dob be a parizel mellé.
De lehet nincs igazam, én meggyőzhető vagyok, égyszíves mondjuk mutass nekem Asus N vagy G szériát Win nélkül, de a Sony Vaio vagy Dell XPS is jöhet. Itthon még csak csak van Win nélküli gép, de nyugaton kb egyáltalán nem kapni.
"Nem! Azért mert tudják hogy olcsóbb mintha külön vennék meg. És valaki már be is üzemelte nekik, nem otthon kell a fejet vakarni hogy akkor most mit csináljon vele."
Aha... Majd pont az tudja a legális oprendszerek árazását és az árukapcsolással járó esetleges árelőnyt aki azt sem tudja mi a különbség a böngésző meg az internet között. Meg tök nagy beüzemelés, hogy nem kell telepíteni a Win-t (ami úgy nagyjából csak a partíció kiválasztása majd next-next-next ergo 4 kattintás) de az első beállítást ugyan úgy meg kell csinálni, csak aztán fogad 30 db trial program, meg a gyártói szemét ami sokszor nem működik már 0. naptól kezdve (pl update utility-k)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- További aktív témák...
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest