Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• elithun

őstag

válasz #92253184 #85 üzenetére

Hagyjuk is akkor ezt a vonalat inkább.

Szerintem egyszerűen csak azért, hogy olcsó legyen a konzol kevés tárhely fért bele. És, hogy ezt enyhítse a vállalat ezért a fizikai adathordozós formában vett játékok nem drágábbak, mint a digitálisan vásároltak. Egyfajta egyensúlyt próbáltak teremteni, hogyha valaki olyan helyzetbe kerülne, hogy a játékot meg tudná venni, de memóriakártyát esetleg már nem, és ne legyen csak emiatt drágább a játék ára.
    Márpedig feltételezhetjük, hogy lényeges nekik a kevésbé pénzes közönség, mert nem lenne ekkora hangsúly azon, hogy mindenképp alacsony árú legyen a hardver.

Aztán lehet az az igaz, amit te írsz, de oda nekem kéne még némi háttérinfo, hogy valóban így működik-e a Nintendo, hogy a fizikai boltot részesíti előnyben szándékosan. Az ember társas lényes levezetés nekem nem elegendő. Nem határolódom el tőle, hogy valóban ilyen a Nintendo, csak nem érzem, hogy alá lett támasztva a logikai levezetéseddel.

Biztosat persze egyikünk se tudhat, mivel egyikünk se lát bele a munkafolyamataikba.

Új hozzászólás Aktív témák