Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
válasz
#92253184 #85 üzenetére
Hagyjuk is akkor ezt a vonalat inkább.
Szerintem egyszerűen csak azért, hogy olcsó legyen a konzol kevés tárhely fért bele. És, hogy ezt enyhítse a vállalat ezért a fizikai adathordozós formában vett játékok nem drágábbak, mint a digitálisan vásároltak. Egyfajta egyensúlyt próbáltak teremteni, hogyha valaki olyan helyzetbe kerülne, hogy a játékot meg tudná venni, de memóriakártyát esetleg már nem, és ne legyen csak emiatt drágább a játék ára.
Márpedig feltételezhetjük, hogy lényeges nekik a kevésbé pénzes közönség, mert nem lenne ekkora hangsúly azon, hogy mindenképp alacsony árú legyen a hardver.Aztán lehet az az igaz, amit te írsz, de oda nekem kéne még némi háttérinfo, hogy valóban így működik-e a Nintendo, hogy a fizikai boltot részesíti előnyben szándékosan. Az ember társas lényes levezetés nekem nem elegendő. Nem határolódom el tőle, hogy valóban ilyen a Nintendo, csak nem érzem, hogy alá lett támasztva a logikai levezetéseddel.
Biztosat persze egyikünk se tudhat, mivel egyikünk se lát bele a munkafolyamataikba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Windows 10
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Peugeot, Citroën topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest