- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
pusihusi #383 üzenetére
Reméljük. Illetve addigra már ki tudja mi lesz, milyen OS, milyen eszközök...
Illetve másik topikban is elmélkedtünk róla, vsz arról lehet szó, hogy a jövőbeli nagy "frissítések=akár új Windowsnak megfelelő" fizetősek lehetnek rá és aki azokra nem upgrade-el, az csak 2025-ig kap supportot, javítást a mostanihoz. -
King Unique
titán
válasz
pusihusi #380 üzenetére
Sokra mennek azzal a 20%-al, meg a pólóval...én inkább a csajt kérném bónusznak.
Az az 5 ok se annyira meggyőző, illetve abból csak kb. 3 db igazán.
Viszont ezt a 10 éves, 2025-ig tartó terméktámogatást nagyon nem értem...ha ez lesz az utolsó Windows, akkor elvileg nem folyamatosan kéne támogatni, amíg lesz WindowsVagy netán később mégis kijönnek más főverziók és pl. 2035-ig csak az újabb lesz támogatva, vagy hogy van ez??
-
NGA
addikt
válasz
pusihusi #363 üzenetére
Nincs otthon semmiféle dvd olvasó eszközöm. Semmire nem kell. 300 dvd az ha 100 Ft-al számolom, akkor 30e Ft. Kapacitásra kb 1,2 TB. Ennyiért már csaknem 2 terrás HDD-t kapok. És hogy rakod le a filmeket dvd-re? Egy jobb minőségű film 9-10 giga.
Egyszerűen elavult a dvd, kicsi a tárolókapacítása, lassú, sérülékeny. Kidobtam az összes lemezemet egy éve. -
King Unique
titán
válasz
pusihusi #355 üzenetére
Azért téged sem kell félteni, olvasva a hsz-eket... a többiek adtak kellő mennyiségű infót, még screenshotot is dobtak. Az meg nem feltétlen várható el egy szakmai fórumon, hogy mindenkinek mindent szájbarágósan leírjanak. Arra ott a google és egyéb források, mert talán pár percet rászánni és keresni mki tud.
-
Glenda
addikt
válasz
pusihusi #352 üzenetére
Nem is rád gondoltam az apuanyu gépével, hanem a másik topicban megy ez, hogy eddig ugye bugos volt, nem rakták fel, most ISO-t linkelgetnek és úgy próbálnak becsúszni az Insider gyűrűbe.
Komolyan. Türelem. Két hét. Tíz hónapja volt az első említés. Ha azóta kibírta mindenki, garantálom, hogy ezt a maradék 12 napot is sikerülni fog átvészelni.
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
válasz
pusihusi #324 üzenetére
Elég, ha PH!-t olvasol
[link]Meg követni kell a pletykákat, kiszivárgott infókat.
De ha MS alkalmazott vagy, az sem garancia semmire. Nekem elhiheted.Amúgy valószínűleg ez lesz majd az RTM, de hivatalosan még nem az. Úgy volt, hogy ezt írják alá a WPC (Worldwide Partner Conference) ideje alatt, és már RTM-ként adhatják oda az OEM partnereknek, de úgy tudom, végül nem kapta meg az aláírást.
-
atikó
őstag
válasz
pusihusi #298 üzenetére
addig lesz akadás mentes míg nem jönnek ki a frissítések, meg rendesen be nem lakod,aztán meg csag pörgeeti a géped valami állandóan, mint a win 8.1 én ezt tapasztalom 3 hónap használat után, aztán letörlőm és vissza teszem a mentésemmet.
sajnos a csicsa fontosabb mint hogy tisztességgel összerakjon 1 winfost!
de minden esetre ígéretes a win10 mert olyan dolgokat felismert az ultrabook- ban amit a 8.1 csak akkor ha feltetem a gyártó drivereit.Remélem a usb3.0 megcsinálja rendesen, mert ugye 8.1 egy kaka a sebeségge win7-hez képest! (nme is értem miért kellett az microfosnak ezt elvenni e az intel-től.
-
-
BiP
nagyúr
válasz
pusihusi #274 üzenetére
Ha ki szeretnéd próbálni, akkor inkább a publikus 10166-ost javaslom inkább. A 10176 csak 1 nappal frissebb, nem hivatalos, kínai (vagy kínaiból hackelt angol), ill. Enterprise. Szóval több a hátránya, mint az előnye. Hamarosan tényleg itt az RTM.
Hogy melyiket, azt neked kell tudni. Asztalin kipróbálhatod először virtuális gépben, ha nagyon ódzkodsz tőle. A 2 gép közül meg élesben én azt javasolnám, ahol a legkevesebbet veszíted. Értsd ez alatt: kevésbé van belakva, könnyebben tudod feltelepíteni, újratelepíteni a 8.1-et, ha mégsem jön be, stb.
Bár abból a szempontból, hogy most már teljesen használható akár napi szinten, mindegy melyiket választod.#268) bigyo108: Ahogy woland is írja, meg már kibeszéltük a topikban, csak bizonyos feltételek mellett van ingyen. Legális win7 vagy win8/8.1 megléte vagy pedig az Insider programban való részvétel. Utóbbi esetben is csak mindaddig ingyenes, amíg részt veszel a programban és az MS accounttal lépsz be.
(#276) martonx: DE, hivatalosan még mindig július 29-e az RTM megjelenése. Maga az RTM előbb kész lesz (a héten aláírják), és 29-én lesz publikus. Természetesen bizonyos formátumokban (DVD, előretelepített gépek) csak később lesz elérhető.
De ebben amúgy semmi eltérő nincs a korábbi Windows-okhoz képest, mindig is így volt, csak most a sajtó és a nép számára izgalmas újra felfújni a dolgot. -
BiP
nagyúr
válasz
pusihusi #259 üzenetére
Letölthető ISO-ban a 10162-es a legújabb. (ezt linkeltük). Ezt tudod frissíteni a 10166-osra az Insider program keretein belül.
Amit a PC gyártóknak, OEM-eknek fognak kiadni, várhatóan holnapután, az meg a pletykák szerint a most is még tesztelés alatt álló 10240-es lesz. De ez nem publikus, 15-e után sem lesz még, tehát gyakorlatilag warez.
Itt ezen az oldalon tehát amúgysem kapnál róla infót, meg hát ma még nincs holnapután, arra még várni kell 2 napot, hogy egyáltalán megtörténjen az, amiről azt írod, hogy állítólag már kint vanÉn azt javaslom (a birtokodban lévő információk alapján, és amennyire követed a dolgokat), hogy vagy várd meg a július 29-ét, és akkor majd lesz bővebb információ, hogy miként lehet hozzájutni az RTM-hez (jelenlegi állás szerint az Insider program részvevői akár aznap frissíthetnek majd),
vagy ha ennél türelmetlenebb vagy, akkor tedd fel a linkelt ISO-t, majd frissítsd, és amint jön rá RTM frissítés, majd azt is megkapod. A jelenleg elérhető változat is már bőven használható minőség, stabil, gyors, stb. -
BiP
nagyúr
válasz
pusihusi #253 üzenetére
Most akkor nem értem mit szeretnél. A legújabb változatot linkelted, amiket én is (meg ennek lenne értelme). Majd egy ezer évest, hogy mégis ezt akarod. Nem értem.
Amúgy a legújabb változat sem RTM még, de már nagyon közel jár.
Ahhoz, hogy a linkelt tesztverziókat használd, be kell regisztrálni az Insider programba. (bár szerintem le tudod tölteni a direkt linkről, meg telepíteni anélkül is)
Nem nyílik ki alatt mit értesz? Ez egy ISO, ki kell írni DVD-re, pendrive-ra, vagy virtuális dvd meghajtóból tudod telepíteni. -
BiP
nagyúr
válasz
pusihusi #251 üzenetére
Persze, csak ne a google translate-en keresztül próbáld, (az elcseszi a scipteket az oldalon).
[link]
De itt vannak a direkt linkek is:
64bites angol
32bit bites angol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft szakaszos váltást tervez, így első körben csak a Windows Insider program résztvevőinek biztos a frissítés lehetősége.
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 512GB SSD - garancia ( 105)
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest