Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexdemon
aktív tag
Nincsen mit csodálkozni, max annyit lehetett volna tenni,h másik csapatnak adni a 2-t, mert az ötlet, a sztori, stb teljesen rendben volt, de olyan idegesítő hibákkal volt tele, hogy az valami iszonyat. Nem vagyok egy grafikagay, de azért az APben eladott szint még nálam is kicsapta a biztosítékot, sztem sok évvel ezelőtti játékok (pl Mass Effect 1) is dimneziókkal jobban néznek ki, ráadásul ez "laggol", holott másik, sokkal-sokkal jobb grafikájú game higanyként folyik a gépemen. Példa: vásárlásnál tizenmásodperceket kell várni ha kategóriát váltasz... Játéktechnikailag is vicces dolgok vannak benne, pl helikopter lelövése pisztollyal, az AI-ban pedig annak hiánya feltűnő leginkább. Nagy kár, mert lehetett volna "blockbuster" game is...
-
Sir Robin
tag
Én sajnálom, mert nekem tetszett a játék, annak ellenére, hogy elég sok hibája van.
-
Vico87
tag
Sajnos az Alpha Protocol gyengére sikerült, pedig a koncepció nagyon is jó volt (pl. a Borderlands sikeresen alkalmazza). Várható volt, hogy a SEGA így dönt.
-
ferencka
tag
ez értelmes döntés volt.egy rakás ló....sz..r egy játék,ne csodálkozzon hogy nem fogyott az üzletekben.
-
bartucc
addikt
Kicsit utánanézek, mert azt se tudom miről szól az első rész, valahogy nem kerültem vele kapcsolatba...
-
L3zl13
nagyúr
Nem csodálom, hogy nem lesz folytatás.
Ahhoz képest, hogy mennyi potenciál volt az elsőben, a megvalósítás elég szegényes lett.
Azért van benne egy két jó dolog, amiért érdemes kipróbálni.Főleg miután leesik az ára Budget szintre.
-
Gyula84
veterán
Most azt hiszem nem fogok sírva fakadni
-
törölt tag
belehalok hogy nem lesz
-
HS 2142
őstag
Szerintem nem kell félteni az új Falloutot, működő koncepcióra eddig is (jól) tudtak építeni az Obsidiannal, ki akartak törni ezzel a saját művükkel, sajnos nem jött össze, a világ se dőlt (még) össze.
-
Enton
addikt
Egyáltalán mi volt az 1?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest